29. juni 2009

Søm: Smekker


Jeg har sydd noen søte små smekker etter egen oppskrift. Jeg syr de av dobbelt stoff, slik at de kan brukes på begge sider. Dette er koselige gaver til små venner og venninner..

27. juni 2009

Babysokker

I vintermånedene har jeg hatt en stor produksjon av små sokker. Jeg strikker de i 100% merinoull. Jeg tror jeg kan si det ganske sikkert at alle mine små venner og venninner har minst ett par hver. Ei liten prinsesse måtte faktisk få en ekstra sokk etter at hun hadde mistet den ene på handletur. Stakkar lille prinsesse, hun hadde visst vært så lei seg i følge mammaen sin. Med tanke på at hun var 4 mnd så var det vel kanskje mammaen som var mest lei seg:) 

Ettersom jeg har flere sokker enn det er babyer på vei i min bekjentskapskrets så åpner jeg for at andre skal kunne sikre seg et par. Gi meg en lyd dersom dere skulle være interssert!

24. juni 2009

Strandmadrass

Jeg hadde ikke mer enn fått boken Tildas Landsted i hus før jeg bestemte meg for hva jeg ville lage! Så da var det bare å dra på Stoff og Stil så snart som overhodet mulig(jupp, litt utålmodig). De var utsolgt for mange av mine favorittstoffer så jeg måtte se meg om etter noe annet. Fant et kjempefint stoff med lyseblå bunn med masse små blomster på. Så nå har det blitt både strandmadrass og to stk matchende puter! Om jeg ikke var klar for sommeren fra før så er jeg det i alle fall nå!! :) 

20. juni 2009

Tildas Landsted og flotte gaver fra Karna

Karnas Hus hadde for litt siden et riktig lokketilbud på sin blogg. Hun hadde nemlig et ekstra eksemplar av boken Tildas Landsted. Jeg har tittet i boken når jeg har vært innom Panduro, men ikke helt kommet så langt at jeg har sikret meg den. Men nå var jeg snart til å sende henne en E-post og melde min intersse. Og tror dere ikke at jeg var først ute? Så da fikk jeg kjøpe bok:)

Men du verden, det var ikke bare bok jeg fikk! Hun hadde brodert initinialene mine på noen nydelige tøyservietter. Utrolig lekkert, og helt min smak! Min mor har de samme intinialene som meg og jeg tipper at hun kommer til å bli riktig så misunnelig. Ellers fikk jeg enda flere flotte ting, alle er avbildet.

Tusen millioner takk til Karna!! You made my day!! :)