17. desember 2009

I dag er det 17.desember


I dag er det 17. desember og jeg er utrolig klar for juleferie. Det skal bli skjønt å komme hjem til mamma og pappa. Mange venner fra barndom og ungdomstid skal jeg også møte i løpet av juleferien. Siden sist jeg var hjemme har en venninne av meg fått en sønn og jeg gleder meg til å hilse på den lille prinsen.

Formen er fortsatt ikke helt på topp her hos meg. Jeg var frisk i nesten en hel dag før jeg begynte å kjenne meg dårlig igjen. Det viste seg å være bihulebetennelse. I dag har jeg vært hos legen og fått antibiotika. Så nå blir det snart orden på nese og hodepine skulle jeg tro. Takker så mye for alle de ønskene om god bedring i det forrige innlegget.
-
Bildet viser det jeg drømmer om- en hvit jul! Og ut fra værmeldingen å bedømme er det faktisk ikke umulig at vi også på Sørlandskysten kan få en hvit jul.

Jeg tar meg en bloggepause til julen er over ettersom jeg skal feriere uten internettilgang.
-
♥ God jul ♥

13. desember 2009

I dag er det 13. desember

I dag er det 13. desember og det blir nok ingen baking(og blogging) av lussekatter slik jeg hadde planlagt. De siste dagene har både jeg og kjæresten ligget strak ut med omgangssyke og til tider høy feber. Ikke noe stas. Blogging og bloggbesøk har blitt nedproritert til fordel for drikking og soving.
.
I går fikk kjæresten dobbel dvd The Simpsons- Christmas i julekalenderen. Gaven passet veldig godt en dag der ikke godteri fristet engang.
.
Nå er det sofa, skiskyting og Simpsons!
.
Håper at dere er friske og får en riktig fin 13. desember.

9. desember 2009

I dag er det 9. desember


I dag er det 9. desember og jeg vil dele en av dagens store oppdagelser med dere.

Ei nydelig jenter lager de skjønneste og mest fantastiske kjolene. Her er det masse inspirasjon fra 1950- tallet, flotte retrostoffer og mange polkadotter.

Bildet viser min umiddelbare favoritt. Jeg er en polkadottjente!!

Om dere vil se flere fantastiske kjoler må dere besøke Symaskina og eg. Jeg må berømme en dyktig modell og en fantastisk fotograf- i en og samme person. Hun har også bloggen Martotopia, den er vel verdt et besøk om du er på jakt etter inspirasjon i retroverden!
.
Innlegget er publisert med tillatelse fra innehaveren av bloggen.

8. desember 2009

I dag er det 8. desember

I dag er det 8. desember, dog den dagen er snart forbi.

Nå har min gamle hylle fra oldemor og oldefars kjøkken blitt vel plassert på kjøkkenveggen vår. Utrolig koselig å ha den med meg inn i et nytt hjem når den allerde har bodd i fire hjem i like mange generasjoner.

Siden julen nærmer seg har hyllen blitt ikledd litt rødt. Kjøkkenkroken er det eneste stedet i leiligheten der en finner rødt, dette til min kjærestes store fortvilelse. Hadde det vært opp til han hadde vi hatt røde duker og nisser fra Nille over hele leiligheten!

God natt, godtfolk!

7. desember 2009

I dag er det 7. desember

I dag er det 7. desember og jeg håper alle har hatt en riktig fin dag. Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger fra dere. Jeg setter stor pris på de!
Denne uken er det mye spennende som skjer på min front og det er ganske travelt. Til helgen skal jeg sette av god tid til å besøke dere som har besøkt meg i det siste.
I dag viser jeg et lite stemningsbilde fra hjemmet vårt. Jeg har bakt et lass med kakemenn og det er bare supergodt. Jeg liker de best tynne og sprø! Nok en gang kan jeg takke Bondekåna for en utmerket oppskrift!
Pepperkakene kan jeg ikke skryte av, deigen kommer fra IKEA og jeg tror de ble litt mye stekt. De er i alle fall steinharde!

6. desember 2009

I dag er det 6.desember

I dag er det 6. desember og jeg skal endelig vise dere vår nye gang!
Vi har jagd vekk både furu og påskegule vegger. Ny kommode har det også blitt, valget falt på Hemnes fra IKEA.
Etterhvert kommer det både speil, bilder på veggene og skapdører forran garderoben. Det skal bli så bra!
Det er fortsatt mye oppussing som gjenstår i leiligheten i form av mer furu som skal jages og grønne stuevegger skal erstattes med lyse. Men akkurat nå har vi har mest lyst til å slappe av og kose oss. Og da gjør vi det!! :)
Til sist er det et førbilde- til skrekk og advarsel.

Ønsker dere alle en riktig god 6.desember!

NB: Planen var et innlegg i går også. Jeg hadde skrevet det og alt! Men jeg hadde glemt å trykke publiser.. Sånn kan det gå en travel førjulslørdag!

4. desember 2009

I dag er det 4. desember...

I dag er det 4. desember og i går gikk turen til Askøy. Askøy må vel sies å være et eldorado for oss interiørelskere. På øyen er det intet mindre enn tre flotte interiørbutikker. Kanskje det er flere også?
Ofelia var dagens høydepunkt og det er der bildene kommer fra. Den meget hyggelige innehaveren kunne fortelle at de også har nettbutikk. Så her har dere som ikke bor på Vestlandet også muligheten til å gjøre en god handel!
Håper at dere alle har en riktig fin 4. desember!

3. desember 2009

I dag er det 3. desember..

Jeg har så smått begynt på innpakkingen av julegaver. Synes at jeg pakker og pakker, men blir ikke ferdig! Ikke er alle julegavene i hus engang. Men jeg får ikke panikk av den grunn! Her er en av julegavene til min kjæreste. Han er som menn flest- veldig glad i sort. Jeg er som bloggejenter flest- veldig glad i blonder. Og da blir pakken sånn som dette!

2. desember 2009

I dag er det 2. desember..

I dag er det 2. desember og jeg er klar for vinteren i vinterhvitt! Nå håper jeg at det snart kan komme noen snøfnugg i Bergen.

Vottene har jeg kjøpt på HM, jeg falt helt pladask for de påsydde perlene. Vottene er foret og bare helt fantastiske å ha på. Noe skjerf hadde de ikke i samme serie så jeg fant fram strikkepinnene. Jeg har tidligere skrevet om skjerfene jeg strikker i dette innlegget. Brosjen er kjøpt på Forever 21, hvilket er en av mine favorittbutikker i USA.


Håper at dere alle får en riktig god 2. desember!

1. desember 2009

Dagens kalendergave og litt til..

Dagens kalendergave var en (svindyr) julekaffe fra Kremmerhuset. Jeg hadde ønsket meg litt julekaffe så det var som bestilt. Gleder meg til å smake på kaffen!
Min kjære fikk en pepperkakeform i sin pakke. Nå er vi klar for å bake pepperkaker og kakemenn! Jeg benyttet anledningen til å erte han med at det ble 24 stk husholdningsartikler i kalenderen hans.
-
Lykten på bildet fikk jeg av min mamma i dag, vi hadde en snartur innom Farmos Hus i Åsane. Utrolig masse fint i butikken nå, anbefaler de som kan å ta en tur dit. -
Nå er det kvelden og jeg gleder meg til neste pakke i morgen tidlig!

I dag er det 1. desember

I dag er det 1. desember og endelig skal kjæresten få åpne den første pakken i kalenderen. Jeg er minst like heldig, for jeg skal få åpne den første pakken i kalenderen han har satt sammen til meg. Kanskje dere får se hva pakken inneholder i løpet av dagen? Bildet viser pakkene kjæresten får i adventskalenderen sin. Planen min var egentlig å henge de opp på min barndoms julekalender, men pakkene ble for store og tunge.. Så nå er de samlet i en kurv og det er i grunnen helt greit!
Ønsker dere alle en riktig god 1.desember!