28. februar 2010

Klær i nostalgisk stil

Den siste tiden har flere bloggere hatt innlegg der de viser at interiørstil og klesstil følger hverandre.

Siden jeg bor med en mann som ikke deler min sans for den nostaligske stilen har jeg denne våren bestemt meg for å være på utkikk etter nostalgiske klær.

Blusen er kjøpt på ungdomsavdelingen på HM. Jeg har brukt den en gang og den var utrolig behagelig å ha på seg. Blusen er god og romslig rundt magen, og det liker vi jenter!

Dette skjørtet fant jeg på Hjerterom gaver og interiør på Sørås senter. Her var det foruten et godt utvalg av interiør mye flotte klær å velge mellom. Skjørtet blir nydelig når sommer kommer og leggene har fått litt farge. Men før den tid skal skjørtet bli brukt med knestrømper, brune skinstøvletter og brun skinnjakke.
Knestrømpene er kjøpt på HM. De kommer i 2 pk til 79,90 og inneholder blant annet ull. Et kjærkomment tilskudd i garderoben for mine vinterkalde føtter!

Har du tips om butikker/merker som fører klær i en nostalgisk stil?


27. februar 2010

Giveaway
Siden jeg både har passert 10 000 besøkende og åpnet butikk på Epla er det på tide med en giveaway.

Alle kan bli med og alle får har like store muligheter til å vinne. Det er bare å legge igjen en kommentar under dette innlegget. Trekning blir 14. mars. Om du vil bli følger eller linke til giveawayen min blir jeg veldig glad og takknemmlig.

Gaven er en pose jeg har sydd selv, en pakke servietter, lysestake i sink og et lys.

Lykke til!


26. februar 2010

Våren er en klisje

Ja, så har det blitt vår,
Så har det blitt vår, i år
Og våren er en klisje,
Den er en klisje, men hva gjør vel det?
Linjene ovenfor er første verset i DeLillos sin sang "Vår". DeLillos er favoritten!
Om våren er en klisje, så er i alle fall perleblomster blitt en klisje i blogglandia. Jeg synes jeg har sett perleblomster på de fleste bloggene. Og når jeg kom over blomsten i min faste blomsterbutikk så måtte et eksemplar bli med meg hjem.
I dag har jeg vært superhusmor med baking av grove rundtstykker, skifting av sengetøy, vasking av bad, støvsuging, klesvask og til og med litt støvtørking. Dette er ikke mine favorittsysler, men godt når det er gjort.
Nå skinner solen i Bergen og jeg er strålende fornøyd. Jeg planlegger en liten tur ut i frisk luft. Kanskje det blir en svipptur innom Fretex i samme slengen.
Pink lady ønsker alle en utmerket helg!

23. februar 2010

Awards♥

Jeg har vært så heldig og fått intet mindre enn to awarder fra Idun lager et hjem. Tusen, tusen takk!
.
Denne awarden vil jeg sende videre til noen av de som er flinkest til å kommentere innleggene mine. Jeg setter utrolig stor pris på deres trofaste kommentarer!
♥Jannes lille sted
♥Bondekåna
♥Huset i byen
♥Min vinterverden
♥Idun lager et hjem
.
Med den ene følger det en utfordring om å nevne ti ting som gjør meg glad:
♥Mamma og Pappa♥
♥Den beste kjæresten♥
♥Fantastiske venninner♥
♥En god og varm seng å legge seg i hver kveld♥
♥Te med honning♥
♥Et nytt ukeblad♥
♥Et smil♥
♥Når kjæresten gir meg de siste lovehears i stedet for å spise de selv♥
♥En tur på Stoff og Stil♥
♥Et salg på Epla♥ .
Jeg kunne sikkert sagt 1000 ting som gjør meg glad, dette er bare et mer eller mindre tilfeldig utvalg. .
Denne awarden vil jeg gi videre til alle som titter innom. Jeg synes at alle skal få anledningen til å reflektere over hvilke ting som gjør en glad.
.
Jeg har også fått en award hos den søte bloggeren bak A Brighter day. Siden det ikke er første gang jeg får denne awarden sier jeg bare tusen, millioner takk og viser til innlegget der jeg tok den medfølgende utfordringen.
.

22. februar 2010

10 000 unike besøkende

I dag har jeg passert 10 000 unike besøkende!!
Tusen millioner takk til dere som er innom og besøker meg hver dag. En ekstra takk går til de av dere som bruker litt av deres tid på å gi meg fine kommentarer. Kommentarene jeg får gir meg stor inspirasjon.
Jeg vil selvsagt feire dere besøkende med en en giveaway i løpet av kort tid. I ekte Pink Lady ånd blir det noe kjøpt og noe hjemmelaget.
Ønsker dere en riktig god uke!

21. februar 2010

Nye puter i sofaen

På torsdag hadde jeg meg en liten tur på Stoff og Stil for å ta en titt på vårens nyheter. Jeg har for lengst lagt min elsk på vårens lekre korallfarge. Ikke overraskende ble jeg sjarmert av det skjønne japanpikestoffet.
.
Nå har det blitt nye puter i sofaen.
Jeg har fått intet mindre enn tre awarder den siste tiden. Tusen takk! Jeg kommer tilbake med et innlegg på disse i løpet av uka!
.
Ønsker dere en fin søndag ettermiddag! Vi er på vei i middagsbesøk:)

15. februar 2010

Nye produkter på Epla

Endelig har jeg fått lagt ut noen nye produkter på Epla. Om du tror at Pink Lady har vært særdeles effektiv i helgen må jeg skuffe deg. Jeg er rett og slett bare treg. Alt sammen har vært ferdig minst to uker.
Følgende varer er lagt ut på butikken min i dag:
  • 2 stk multiposer i landlig stil: 120,- kr(stk.pris)
  • 1 stk multipose i landlig stil: 100,- kr.
  • 1 stk lilla smetteskjerf til barn 2-3 år: 130,-
  • 1 stk rosa smetteskjerf til barn 12-18 mnd: 110,- kr
  • 1 stk trekantet sjal til barn: 120,- kr
  • 1 par pulsvanter i perlestrikk til dame: 140,- kr.
For meg er det er vanskelig å bestemme hvilken pris jeg skal ta for de ulike produktene. Jeg prøver å se på hva andre tar for tilsvarende produkter på Epla og fastsetter prisene mine på bakgrunn av dette. Jeg mener at folk må regne med å betale noe ekstra for et par håndstrikkede sokker, pulsvanter eller sjal. De tingene jeg lager kan ikke konkurrere med feks HM på pris, men forhåpentligvis kan det konkurere på kvalitet.
-
Hva synes dere om prisnivået på Epla?

14. februar 2010

Fastelavenssøndag

I dag er det fastelaven som står i fokus hos oss. Vi venter gode venner på besøk i ettermiddag. Bordet er dekket og første brett med boller er satt i ovnen. Duften av nystekte boller begynner så smått å spre seg i leiligheten.
Selv om det er både morsdag og valentinsday i dag kunne jeg ikke la anledningen til bollebaking gå fra meg. Jeg er nemlig veldig glad i å bake all slags gjærbakst. Min fastelavensfavoritt er vaniljekrem blandet med fløte inni bollene. Og melis på toppen selvsagt!
I går besøkte vi mammaen til kjæresten min. Vi hadde med oss en flott hortensia til henne. Mammaen min har fått en telefon fra meg i dag med gratulasjoner. Neste gang jeg reiser hjem skal jeg kjøpe en gave eller blomst til henne. Kanskje det blir en hortensia til henne også?
Bordet er dekket med både IKEA og Fretex kupp. Både syltetøyskål, saftmugge og lysestaker i sølv(?) er kjøpt på Fretex. I følge kjæresten så må jeg ikke fortelle dette til gjestene da de da ikke vil hverken spise eller drikke.. ;)
Jeg ønsker dere en fin morsdag, valentinesday og fastelaven. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvordan du tilbringer dagen i dag.

12. februar 2010

God helg

Jeg vil ønske dere en riktig god helg med et lite stemningsbilde fra stua vår nå i kveld. Hjemmelaget pizza står i stekeovnen og brus står til avkjøling på balkongen. Strikketøyet ligger ved siden av meg i sofaen og tven er slått på. Det skal bli en fin kveld! I morgen skal vi ut og spise middag, bare jeg og kjæresten! Søndag har vi invitert gode venner på fastelavensboller. Hvilke planer har du i helgen?

8. februar 2010

Dagens kjøp på Fretex

I dag var jeg en tur innom Fretex. Vi bor like i nærheten av en av Bergens Fretexbutikker så jeg er innom et par ganger i uka, men det går som regel mange uker mellom hver gang jeg kjøper noe.
.
To små lysestaker stod i dag og ventet på meg i et av utstillingsskapene der de setter frem de fineste varene. Jeg ble ganske overrasket da de ikke skulle ha mer enn 15 kr stk. På vei hjem kjøpte jeg sølvpuss. De sorte flekkene som var på lysestakene er nå bortevekk. Spørsmålet jeg stiller meg er om lysestakene faktisk er i sølv?

7. februar 2010

Søndag ettermiddag hos Pink lady

Helgen går nå mot slutten og jeg tenkte å vise fram litt av det jeg har gjort de siste par dagene. Jeg har trukket om setet på en stol jeg kjøpte på Fretex i høst. Stoffet kommer fra Stoff og Stil. Når jeg først var i gang sydde jeg et hjerte og en multipose. Både stol, hjerte og multipose skal få bo på soverommet vårt etterhvert. Vi har planer om å få malt veggene og lagt nytt gulv på soverommet i løpet av vinteren/våren. Og med et nyoppusset soverom er det kjekt å ha noe nytt å pynte opp med. I dag lager jeg for første gang surret svinestek til middag. Vi kan nå kjenne den deilige duften bre seg i stua og jeg er spent på om jeg får et godt stekeresultat. Tilbehøret blir selvsagt poteter, surkål, gullerøtter og brun saus. Vi gleder oss til å smake! Ønsker dere en riktig god uke!

4. februar 2010

Vår nymalte stue

I lengre tid har jeg lovet flere bilder av stuen vår. Her kommer det i alle fall to bilder og til sammen dekker de det meste av stuen. Det er få mnd siden jeg flyttet inn i leiligheten til kjæresten min. I stua var det lysegrønne vegger, vinduskarmer i furu og sorte gardiner. Av møbler var det litt nytt og litt gammelt. Veggen mellom de to vinduene var kledd med DVD filmer. Vi har malt stueveggene i fargen Refleksjon og alle vinduskarmene har blitt malt hvite. Spisebordet som var mørkebrunt har blitt hvitt og stolene er hentet av Fretex. Stolene som står der nå er noe billig ræl fra Jysk som jeg vil skifte ut så snart jeg finner noen stoler som faller i smak, enten det er nytt eller brukt. Hvem hadde trodd at jeg skulle ha en sort sofa i stuen min? Men det er sånn det går når man møter en kjekk mann som akkurat har kjøpt seg ny sofa. Og sofaen er faktisk en av de bedre når man først er inne på sorte sofaer. Bordet hadde kjæresten fra før og teppet hadde jeg med meg inn i samboerskapet. Det heter Super Shaggy(Bohus) og jeg elsker det! Lampen bak sofaen står der hovedsakelig fordi jeg trenger litt arbeidslys når jeg sitter i sofaen og strikker eller leser. Nå som jeg ser det på bilde er det ganske åpenbart at jeg heller bør få kjøpt en diskre leselampe. Da har dere i alle fall fått sett stuen vår slik den ser ut akkurat nå. Vi er godt fornøyd med resultatet av oppussingen!

3. februar 2010

Nye produkter på Epla

Jeg har lagt ut to nye produkter på butikken min på Epla. Det er et par lys rosa ribbestrikkede pulsvanter med påsydd blonde og et stort mohairsjal. I løpet av de første to dagene mine på Epla fikk jeg solgt 3 produkter. Disse er allerde sendt i posten til sine mottakere og jeg håper at de blir godt fornøyd.
Nå venter jeg på at kjæresten min skal komme hjem fra jobb for å ta meg med ut på tur. Vi skal på Stoff og Stil+ IKEA. Det skal bli godt å komme seg ut en tur etter ei uke der jeg stort sett har vært hjemme. Ikke greier jeg å gå så mye pga ryggen og ikke kan jeg kjøre bil pga smerter/smertestillende medisiner med rød trekant.
-
Kanskje det blir noe å vise frem på bloggen etter dagens utflukt? :)
-
Ønsker dere en fin ettermiddag og kveld!

2. februar 2010

Pink lady fix!

Før jul var det opphørssalg hos Voice of Europe. Jeg benyttet muligheten til å sikre meg masse rimelige klær. Jeg synes det er veldig greit å kjøpe basisplagg på salg. I juleferien oppdaget jeg at en av genserene jeg hadde kjøpt hadde et lite hull til høyre på brystet. I dag fikk jeg kjøpt en lite strykemerke. Nå er gensere finere enn noen gang! Strykemerket kjøpte jeg for en tier på Elna-senteret i Olav Kyrresgate. Kanskje de har Bergens beste utvalg av stykemerker?

1. februar 2010

Drømmer om ferie

I formiddag sitter jeg i gostolen og drømmer om å reise... Jeg og kjæresten har allerede snakket litt om hva vi har lyst til å bruke feriene våre på i år. Mitt ønske er en storbyweekend i vår, sommerferie i Norge og kanskje en varmere utenlandstur til høsten. -
Kjæresten synes Santorini frister og jeg kan ikke annet enn å være enig. Nydelige hvitkalkede hus, en klar blå himmel og et like klart blått hav. Og varme.. Og god mat.. Jeg drømmer meg helt bort når jeg ser på dette bildet.
-
Har du vært på Santorini? Da vil jeg gjerne høre fra deg. -
-
Noen dager i Paris frister meg. Jeg har studert kunsthistorie på grunnfagsnivå og en reise til Paris har jeg ønsket å få til siden den gang. Et besøk i Eiffeltårnet og på Lovre er vel obligatorisk når man besøker denne flotte byen.
-
Hva annet bør man få med seg i Paris?
-
-
Jeg har lest mye om Ludvig XIV sitt slott i Versailles i årenes løp. Jeg blir aldri mett på å se bilder fra slottet og parken omkring. I 1682 flyttet Ludvig XIV og hoffet til dette fantastiske palasset. Dette slottet er selve hovedverket innenfor den franske barokken. I dag er slottet med sin nydelige park en stor turistattraksjon. Slottet er også oppført på UNESCOs liste over verdensarven. Om en av årets ferier går til Paris kommer jeg ikke til å la slottet i Verssailles gå fra meg. Har du vært her?
-
Ønsker dere en utmerket mandag der dere lar fantasien ta deg med ut på en reise i verden!

Bildene er hentet fra wallpapers.free-review.net, gotoparis.net og dagbladet.no.