27. juni 2010

Nye løpere fra Åhlens

Sort er ikke min favorittfarge, men jeg har innsett at jeg av og til må kjøpe ting i den fargen for at ting skal se bra ut i stua vår. For et par uker siden fant jeg sorte linløpere på på ombyggingssalg hos Åhlens.

Den ene løperen ligger på spisebordet vårt. Løperen er så lang at jeg har brettet inn kantene. Med stolthet kan jeg tilføye at orkideen har kommet med nye blomstre. Det er første gangen en av orkideene mine kommer med nye blomstre etter at jeg flyttet inn her. Lenge var jeg bekymret for om de ville trives i sitt nye hjem. Det ser ut til at i alle fall denne trives her like godt som meg. :) 


Den andre løperen har jeg lagt oppå kommoden i gangen. Kommoden er stort sett nedlasset av nøkler, lommebøker og annet rask. Da er det bra å ha en løper på som beskytter kommodens overflate.


Løperen passer godt til trekket på stolen som også er sort lin. Stolen er et Fretexfunn som jeg har malt og trukket om. Det passer meg utmerket å ha en stol å henge fra meg veska på, samt å sette meg ned på når skoene skal tas av og på. Om du har lyst til å se hvordan stolen så ut da jeg fant den på Fretex kan du ta et titt i dette innlegget.

25. juni 2010

Fredagskos


Jeg og kjæresten har en rolig og avslappende fredagskveld sammen her hjemme. Vi har spist ferske reker og kongekrabbeklør.

Han ser fotballkamp og jeg syr. Perfekt.

24. juni 2010

Flinkis!!

Jeg er så heldig at jeg er med i en stor venninnegjeng fra tiden min på videregående skole. For et par uker siden var 10 av 11 jenter samlet her i Bergen. Utrolig kjekt!

Selv om vi kommer fra samme sted bor de 10 av oss som møttes andre steder i landet. Når vi bor så spredt er det ekstra kjekt å få til å treffes så mange en hel helg. Under Bergensbesøket oppdaget jeg at ei av jentene har et for meg ukjent talent. Hun er nemlig superdyktig til å sy. Men det forundrer meg i grunnen ikke, den dama greier nemlig det aller meste hun bestemmer seg for!


To flotte antrekk hadde hun laget til de to små pikene av en annen venninne av oss. Om jeg ikke husker feil kommer alt av stoff og blonder fra Stoff og Stil. Mønsteret til kjolen fra samme sted. Buksedressens mønster er fra Panduro.


Bildene yter på ingen måte antrekkene rettferdighet. De ble knipset i full fart(og litt i smug) på salongbordet under vårt o store ettermiddagstreff der vi var intet mindre enn 20 stk med alt av stort og smått.

Jeg er helt imponert og aldri så lite inspirert!


23. juni 2010

Tiden..


Tiden går litt sakte her om dagen.. Jeg har fått influensalignende sykdom og den deilige enegien man normalt føler på denne tiden av året er langt borte.

Den lille klokken fikk jeg av en venninne av meg for noen få dager siden. Supersøt!

Klokken har fått plass på skrivebordet inne på pikerommet. Når jeg først setter meg ned der inne med kreative prosjekter løpet tiden avsted. Da er det fint med en liten klokke å se på.

I morgen håper jeg å være tilbake med et innlegg der jeg presenterer en venninne av meg sine fantastiske kreasjoner. Så følg med!

21. juni 2010

Søm: Puteproduksjon- for salg!


På lørdag hadde jeg meg en lenge etterlengtet tur på Stoff og stil. Helt alene og uten noen som ventet utålmodig i bilen. Helt perfekt med andre ord!

Jeg fikk kjøpt meg en slik rulle til å kutte stoff med, linjal og skjærematte. Dette har jeg ønsket meg lenge og var vel verdt en investering på 200 kr. Ellers ble det litt mønster, div utstyr og ikke minst mye stoff med meg hjem.

  
Til nå har jeg sydd et par puter. Stoffene som er brukt er i kraftig bomull. I følge "klippedamen" var stoffet ankommet samme uke. Ettersom putene ër utformet utelukkende etter min smak og ikke min kjæres legges de ut for salg. Først her på bloggen til spesialpris. Er de ikke solgt innen utløpet av uka blir de å finne på Epla.
  • Kraftig bomull
  • Innerpute str. 50x50, men denne følger ikke med.
  • Vaskes på 40 grader.
  • Konvoluttåpning.
  • Rutepute kr 250,-
  • Hjertepute kr. 200,-

15. juni 2010

Tips: Kitch´n kundeklubb

Jeg er med i Kitch`n kundeklubb. I dag fikk jeg mail om at det på onsdag og torsdag torsdag denne uka er 30% avslag på alle varer fra Rosendahl.

Vi samler på litt herfra så jeg må nok innom en av dagene og sørge for at samlingen vår øker bittelitt.

Om ikke du er medlem allerede anbefaler jeg innmelding, mange gode tilbud på merkevarer! Høydepunktet var i august da de hadde 50% på hele butikken en kveld. Da begynte jeg på julegavene;)


13. juni 2010

Finn, min venn!

Kjæresten fikk i går solgt de to stolene som blant annet ble lagt ut på Finn.no tidligere i uka. Kjempedeilig at det nå har blitt mye bedre plass inne på gjesterommet. Dette rommet er ved siden av å være gjesterom kjæresten sitt rom. Det rommer en stor dvd samling, tv og playstation. Det er deilig å slippe å ha playstation i stua.

Nå som stolene er ute tenker jeg at det kunne vært kjekt å gjort det litt finere der inne. Grunnlaget ble lagt tidlig i fjor høst med hvite vegger og nytt gulv. Litt lister mangler vi fortsatt, men det kan ta sin tid ettersom listene fra IKEA var noe herk! Jeg har sett meg ut et bilde til veggen på Kremmerhuset. Kanskje det kunne gjort seg med et lite bord eller en pinnestol? Og en ny lampe? En blomst i vinduet? Nye putetrekk på sengen?

Uansett så skal dette hovedsakelig være kjæresten sitt rom og jeg må prøve å tenke ut noe som han kan like. Helt fritt spillerom har jeg med andre ord ikke, selv om han er veldig åpen for forslag.

Jeg kommer tilbake med flere bilder om jeg får til noe der inne!

8. juni 2010

Finn.no

Min kjæreste har blitt en ivrig bruker av Finn.no i løpet av dagen. I går satte han seg nemlig ned og laget en lang liste over alt han kunne tenke seg og selge. Som den frekkasen han er foreslo han selvsagt å selge opptil flere av mine ting. Disse koppene uten hank måtte i alle fall ut av hus. Dere forstår vel at det er Greengate det er snakk om.

Uansett dumme forslag, jeg er storfornøyd om han kan få solgt unna noen av tingene som bare tar opp plass på gjesterom og i bodene.

Nå skal jeg ta meg en titt på torget på Finn. Kanskje det er noe jeg kan tenke meg der? ;)

6. juni 2010

Helg på Sørlandet

I helgen var vi en tur på Sørlandet. Det ble en innholdsrik langhelg der vi fikk tid til å besøke familie, hilst på et par venninner av meg og deres små, vært på stranden og gått i bryllup.


Her er meg på en av min hjemplass vakre strender. Jeg kunne ikke motstå å sparke av meg skoene for å duppe tærne i det iskalde vannet.

Noe av det fineste jeg vet er å gå turer på stranda, uansett årstid. Dette var første gang min kjæreste var med på på stranda og selvsagt ble han imponert. Det er litt av en kvalitet å ha slike flotte strender bare et steinkast fra hjemmet sitt.


Bryllupet var også helt fantastisk. Et nydelig brudepar og en utrolig bra fest. Brudgommens familie var særdeles musikalske så hele kvelden ble preget av sang og musikk. De mestret alt fra det høytidelige som ble fremført i kirken og under middagen til å virkelig rocke løs under kaffen.

Jeg har ikke spurt om å få publisere bilder fra bryllupet, så da tar jeg ikke sjansen. Men jeg kan røpe så mye som at festen ble holdt i det vakreste interiøret som er å finne i byen. Bordene var lekkert pyntet, rosa roser og perler var noe som gikk igjen av dekor. Ellers var det hvite duker, servise, servietter, lys og blomster. Bryllupskaken var hvit og dekorert med ekte rosa roser. Fantstisk flott og god!

Jeg ønsker dere en god uke! Jeg kal prøve å få besøkt dere og lagt igjen noen hilsner:)

2. juni 2010

Marked i RomaDa vi var i Roma i forrige uke besøkte vi et veldig koselig marked. Det første som møtte meg da vi kom dit var mange nydelige blomster. Prisene var en god del lavere enn hjemme. Legg merke til de nydelige rosa peonene.Mye deilig mat var det også. Alt du kan tenke deg av frukt og grønt, oljer, eddiker, honning, pesto, pasta, spekeskinker, oster osv. Og smaksprøver! Det er kanskje min favoritt når det er begrenset hvor mye jeg kan ta med meg hjem. Vi kjøpte med oss noen deilige pestoer fra markedet. Ellers tok vi med oss litt god olivenolje og parmesanost hjem. Snart har vi nok lyst på italiensk mat igjen og da skal det komme godt med. 


Tomatene er tatt bilde av til ære for deg Bondekåna!! ;)  

Det er travle dager for tiden. I morgen reiser vi Sørlandet. Vi er invitert i bryllup i helgen og det blir kjekt. Ellers er det nå alltid like kjekt å komme hjem til mamsen og papsen. Vi håper at det også blir tid til å hilse på litt venner. 

Det er litt tidlig, men jeg sier allikevel:  

God helg!