29. mai 2011

Lat søndag
Når "alle andre" går syvfjellsturen nyter vi en lat søndag her hjemme. Latte i koppen, blomster på bordet, strikketøy i hendene og en spennede serie på tven. Vaskemaskin og oppvaskmaskin tar seg av arbeidet. Jeg håpet at du og nyter hviledagen;) - Posted using BlogPress from my iPhone

28. mai 2011

Den beste lørdagskvelden


Vi har hatt den beste lørdagskvelden sammen med et vennepar. Vi startet med tapas på Escalon. Dette stedet ble kåret til Bergens beste spisested i fjor. Fantastisk mat!

Kvelden fortsatte så på Ole Bull scene der vi fikk med oss den siste forestillingen med Ylvis 4. Halvannen time fløy av sted og aller mest skulle man ønske at man fikk oppleve det (minst) en gang til. For dette var et show med mye variasjon og ikke et kjedelig sekund.  Jeg bare spør- er det noe de to guttene ikke kan?

Nå er jeg vel hjemme, plassert i go`stolen med en stor bolle popcorn ved siden av meg. Herlig!!

27. mai 2011

Til en liten gutt
En kollega av meg har en av sine siste dager på jobb før permisjon. Siden hun venter en liten gutt har jeg strikket et par sokker i myk merinoull. Håper de faller i smak. God helg til deg som titter innom :) - Posted using BlogPress from my iPhone

22. mai 2011

Tropiske cupcakes
En ny oppskrift fra den fantastiske kakeboken fra The Hummingbird Bakery er nå testet ut. Denne gangen er det cupcakes med biter av ananas, kokosmelk og kokosmasse. Jeg har selvsagt prøvesmakt og er godt fornøyd med resultatet. Så får vi håpe at de faller i smak hos gjestene vi venter i kveld. Ha en nydelig søndagskveld! - Posted using BlogPress from my iPhone

19. mai 2011

Berryboost
Berryboost fra Renee Voltaire er perfekt når man er småsulten og litt snopesyk! - Posted using BlogPress from my iPhone

18. mai 2011

Litt bilder fra 17-mai


En fin feiring av 17-mai er overstått for i år. Vi startet dagen med en rask frokost her hjemme før vi tok en tur til byen for å se prosesjonen(=tog). Etter ikke så alt for lang tid var vi fornøyd og stakk på cafe. En venninne av meg er daglig leder på en av byens cafeer og her hadde vi en deilig cappuccino. 


Så bar det hjem der vi hadde invitert noen venner av oss på pølser, kaffe, kaker og is. Vi ble riktig mange og det var utrolig kjekt. Etter litt avslapning og opprydding reiste vi til min kjærestes mor der vi avsluttet dagen.


Dette var min aller første 17.mai med bunad på. Det var flott å ta den på om morgenen og godt å ta den av på kvelden. Nå gleder jeg meg til å titte innom og se hvordan deres 17.mai har vært.


16. mai 2011

Klar for 17.mai lunch


Kvelden dagen før dagen er nyttet godt slik at man kan kose seg maksimalt med gjester på besøk. Vi venter gode venner på pølselunch med påfølgende kaffe, is og kaker. Nå er bordet dekket med en solid dose Greengate! Jeg vil ønske alle som titter innom en strålende 17.mai feiring!
Klem Pink lady

- Posted using BlogPress from my iPhone

Feriedag
Jeg har tatt meg en velfortjent feriedag! Her er det oppladning til 17.mai som gjelder med innkjøp og kakebaking. Perleblomst som alltid blomstrer fra Kremmerhuset og kopp fra GG. - Posted using BlogPress from my iPhone

15. mai 2011

Søndag!
God og sunn søndagsfrokost inntas på fat fra Rice. Jeg er blitt så utrolig glad i dette merket og anbefaler det gjerne nå som sommeren står for tur. Snart skal jeg klargjøre bunaden min for aller første gang. Gruer meg til den biten, men gleder meg stort til å ta den i bruk. Ha en strålende søndag! - Posted using BlogPress from my iPhone

13. mai 2011

Kundekveld på Berthas oldebarnI går kveld var jeg på kundekveld hos Berthas oldebarn. Det er en herlig butikk her i Bergen med både klær og interiør. To flotte plagg ble med meg hjem for en vannvittig billig penge. Love it!Nå skal jeg hive meg rundt og ta turen til byen. Fredagspils med gode kollegaer venter!
- Posted using BlogPress from my iPhone

9. mai 2011

Cupcakestativ fra Wilton

I ettermiddag var jeg helt skutt etter jobb og min kjæreste tok turen ut alene for å gjøre diverse ærender. Snille gutten kom hjem med cupcakestativ fra Wilton til meg. Første gang jeg så disse stativene var i USA og siden esken var så stor ble det ikke til at jeg kjøpte noe. Etter den tid har jeg angret. Nå var det på tide å slå til siden de er på tilbud til 199,- kr hos Jernia.

I disse "trange" tider er servering av 23 cupcakes ikke hverdagskost, så det er mulig at stativet får bli innviet på jobb.

Snart er ukens første dag forbi. God natt!

8. mai 2011

Sees vi på Glansdagen?


Nå har jeg bestilt billett til Glansdagen. Jeg skal dit sammen med en god venninne og vi gleder oss til å møte mange flotte interiørbloggere. Vi satser på en herlig jentehelg i hovedstaden. Sees vi på Glansdagen?

7. mai 2011

Pinkl lady blir en bunadslady

Jeg har denne uken blitt den stolte eier av en Bergensbunad. Et impulsivt søk på finn resulterte i tidens bursdagsgave til meg selv. Nå tror du sikkert at jeg er bergenser, men det stemmer nok ikke. Jeg er født og oppvokst på Sørlandet. Og det mest nærliggende ville nok vært at jeg valgte en bunad fra mitt hjemsted. Men min mor har tilknytning til Bergen, jeg har har bodd her i nesten 10 år og er samboer med en fra byen. Og siden Bergensbunaden er så flott så ble det den. Denne gang i alle fall. Hvem vet om jeg en gang setter i gang med å lage min egen Vest-Agder bunad.

For aller første gang siden jeg var barn gleder jeg meg til 17. mai. Jeg skal ut og lufte bunaden fra morgen til kveld. Jeg må riktignok holde pusten da den er litt trang i midjen. For sånn er det nemlig å kjøpe brukt bunad, den er ikke tilpasset ens egen kropp. Til neste år må enten bunaden eller kroppen tilpasses..

Bildet er hentet fra Bergen Broderiservice sin nettside. Dette firmaet har enerett på å forhandle Bergensbunaden.

Nå er jeg spent på å høre om du har bunad, og i så fall hvilken?

3. mai 2011

Glimt fra stua vår


I helgen tok jeg litt bilder i stua. Allerede nå har det skjedd små endringer da det har blitt skiftet til lys duk på spisebordet og nydelige roser har fått plass i vasen. Men slik så det i alle fall ut i helgen. Koser meg veldig her i stua for tiden. Nyter fruktene av alle de timene vi la ned ved å male vegger og karmer i fjor vinter. Ettermiddagssolen skinner inn i stua og det er lyst langt ut på kvelden. 


Noen greiner fra det japanske kirsebærtreet til mine foreldre ble med oss hjem fra påskeferie. Nydelige blomster på greinene. De passet godt oppi den aller fineste vasen min. Den fikk jeg til jul av min kjæreste. 


I påsken kom jeg over fine urtepotter i sink på en "billigbutikk". Planen er at jeg skal så litt forskjellig opp i dem, men så langt har jeg ikke kommet ennå. Foreløpig får et par ferdigkjøpte urter stå oppi. Jeg elsker både fargen, lukten og ikke minst smaken.  


Jeg fikk tatt valget mitt i går. Jeg valgte riktig og fikk tidenes bursdagsgave til meg selv. Kommer tilbake med hva det handlet om i et annet innlegg.

2. mai 2011

Hurra meg rundt!Hurra meg rundt! Det er gøy å ha bursdag! I alle fall når man blir 29 år for aller første gang. Jeg tyvstartet feiringen med gode venner allerede i påsken, i går fulgte jeg opp med et bittelite kaffebesøk og i dag blir det middag med min kjæreste. 


Mange fine gaver har jeg fått og jeg er strålende fornøyd. Av min kjæreste fikk jeg for en tid tilbake siden et digitalt speilreflekskamera som resulterte i at jeg ble stum og nesten fikk pustebesvær. Av mamma og pappa fikk jeg en flott kjole fra Ti-mo og supre sko fra Vagabond. Flere venner har skjønt at jeg liker polkadotter, Green gate og Alv fra Wiik og Walsøe. En venninne overrasket meg med usannsynlig flott veske med sommerfugler på. Den har vært brukt hver eneste dag den siste uken og jeg har fått masse skryt for den. Min "svigermor" overrasket meg med et knallfint (pynte) kjøkkenhåndklede fra Pip. Sistnevnte medførte en umiddelbar endring på hylla ved kjøkkenet da det passet så godt til den røde GG som jeg fikk av tre fine jenter.  


I dag skal jeg foreta et valg og for meg er det et stort valg. Det begynte med et impulsivt søk på Finn på lørdag, en nærmere titt på søndag og i dag skal avgjørelsen tas. Resultatet blir kanskje tidenes bursdagsgave fra meg selv til meg selv.

Jeg ønsker deg en vidunderlig dag!


1. mai 2011

Fantastiske fluktstol


En herlig helg er forbi. Denne helgen var jeg fast bestemt på å ikke ha de store planene slik at jeg kunne ha god tid og slappe skikkelig av. Jeg har hatt fine timer i solen sammen med kaffe, avis og strikketøy. 

Jeg har også fått ferdig to fluktstoler som jeg kjøpte på auksjon i fjor sommer. Pappa har pusset og oljet dem for meg. Nye trekk fra Stoff og Stil. Jeg fikk beslutningsvegring da det var så mange å velge mellom og endte derfor opp med helt mørkeblå trekk. Det fine er at man kan fornye stolen for under en 100-lapp med et nytt trekk. Dessuten er de helt fantastiske å sitte/ligge i. Mye bedre enn det man får kjøpt nå til dags. Til og med kjæresten er solgt. Han som vanligvis er så skeptisk til alt som er brukt.. 


En tur innom Plantasjen fikk jeg med meg i går. Nå er det plantet forskjellige blomster i alt av krukker og potter på balkongen. Nå gjelder det bare å holde liv i alt sammen, i alle fall frem til 17.mai. Det er nemlig ikke alltid like lett dette med vanning..


En ny og spennende uke er oss i vente. Jeg satser på at solen fortsetter å skinne og at energien fortsetter å øke. Til helgen venter hovedstaden og gode venninner på meg. Liker!