29. juni 2011

Værsyk+Cath Kidston


Glansdagen var over all forventning og helt fantastisk. Så fantastisk at å komme hjem igjen ble en nedtur. Fra herlig sommervær i Oslo til regn i Bergen. Etter snart ti år som bergenser føler jeg meg noenlunde greit utrustet til å takle været her i byen. Fysisk utrustet i den forstand at jeg har paraplyer som matcher ethvert antrekk, regnbukse, regnjakke, to par støvler og regnkåpe. Mentalt utrustet i den forstand at det skal litt til før jeg blir deppa pga været. Nå kan jeg imidlertid slå fast at jeg er værsyk.


Værsyken har resultert i bloggeblues. Derav ingen innlegg fra Glansdagen og knapt et spor fra meg på andre blogger. Nå er det skrevet så mye og vist så mange bilder fra Glansdagen at jeg tillater meg å vise til NIB. Her ligger det linker til flere blogger som har skrevet om Glansdagen. Fantastisk var det på alle mulige måter. Jeg tar av meg hatten for de flotte NIB-jentene og krysser fingrene for at det blir et tilsvarende arrangement til neste år.


Og så over til dagens bilder. Jeg har sydd en aldri så liten sommerveske. Oppskrift og stoff er fra Cath Kidston. Ny jakke har det også blitt. Fint med sommersalg. Litt shopping og søm hjelper på humøret.

Jeg ønsker deg en god onsdag. Om jeg ikke regner vekk blir det nytt innlegg herfra om ikke så alt for lang tid..

25. juni 2011

Glansdagen!!
Jeg er på plass på Glansdagen! Spent! - Posted using BlogPress from my iPhone

24. juni 2011

Fin fredag!
Fire barndomsvenninner koser seg sammen i hovedstaden. Vi har grillet middagen og nå er det dessert. To av oss skal på Glamsdagen i morgen og vi gleder oss! - Posted using BlogPress from my iPhone

Glansdagen + Greengatekatalog


Nå er det ikke mange timene til jeg setter kursen for Oslo. Det blir venninnebesøk og venninnetreff. Og sist men ikke minst- Glansdagen!

Danske Susi har lagt ut link til høstens Greengatekatalog. Sjekk ut høstens herlige nyheter her. Jeg har en mistanke om at samlingen min blir supplert. Nok en gang.

Ingen friske blomster her hjemme denne helgen så da blir det resirkulering av peoner på bloggen. Jeg har en mistanke om at han som skal være igjen her hjemme er rivende likegyldig til friske blomster. Så lenge det er pizza i frysen og PS3 tilkoblet er han fornøyd. Veldig fornøyd faktisk! 

Jeg satser på å blogge litt fra iphone i løpet av helgen. Følg med! 


22. juni 2011

Retro radio
Retro radio fra Clas Ohlson har fått trivselen på kontoret opp til nye høyder. Mye koseligere å snurre på et hjul enn å streame fra nettet. Går det ann å være forelsket i en radio? - Posted using BlogPress from my iPhone

19. juni 2011

God søndag!


Gjestene har reist hjem. Kjæresten har tatt seg en tur på motorsykkelen til Austevoll. Jeg ligger på sofaen og nyter stillheten. Det er herlig med litt ro etter en trivelig og hektisk helg. Alt jeg hører er en svak lyd fra pcen og vaskemaskinen som går...

I morgen står en ny uke for tur. Det blir en litt mer spennende uke enn normalt. På mange vis. På lørdag deltar jeg på Glansdagen. Jeg gleder meg!


Etter å ha kjørt gjestene til flyplassen tok jeg en tur innom Plantasjen. En potte med lavendel samt et par blomster til bordet ble med meg hjem. Det fristet veldig å kjøpe et oliventre, men jeg synes vi har nok på balkongen. Noen som vet om de trives godt inne også?


Jeg ønsker dere alle en fin uke! Legg veldig gjerne igjen en kommentar- spesielt om du skal på Glasdagen! 

17. juni 2011

Du vet du er blogger når..


Du vet du er blogger når du rydder i sengetøyet for så legge det inn på syrommet sammen med de andre stoffene..


Inspirert av Guro med den flotte bloggen ein gul knapp har jeg endelig fått sydd meg et strikkepinneetui. Det har så absolutt sine skjønnhetsfeil, men jeg er utmerket fornøyd. Og så ble det så fint at det må ligge fremme slik at det kan beundres en liten stund.

Det er herlig med fredag. Vi koser oss med nok et besøk fra Sørlandet. Denne gangen er det en venninne av meg, hennes mann og skjønne datter som har tatt en spontan Bergenstur. Utrolig kjekt! Og om ikke det er nok møter jeg min venninne igjen neste helg. Da skal vi innta Glansdagen sammen. Fantastisk, eller hva?

God helg!

14. juni 2011

Bake: Muffin

I Bergen er det skikkelig ruskevær. Man skulle virkelig ikke tro at det var juni. Dette væromslaget var skikkelig skuffende etter en helg med småsko og sommerkjole på. Nå er det fram igjen med støvler og regnkåpe. Nedtur!! 


Når ikke været hjelper på sommerfølelsen må man kose seg innendørs. Jeg drikker saft med smak av jordbær/rabarbra og spiser nystekte muffins. Jeg har tatt utgangspunkt i denne oppskriften med noen justeringer. Yoghurt er erstattet med lettmelk/kulturmelk og jeg har økt mengdene med oliven og feta. Og så litt soltørkede tomater i tillegg. Man må ikke spare på godsakene. Snadder! 


God tirsdag til deg! Skinner solen der du er?

12. juni 2011

Fin pinse

Fin pinse her i Bergen! Avslappende med fri, koselig med besøk og litt fint vær.


Ofte går jeg forbi en blomsterbutikk like ved Torgallmenningen. Butikken har de nydeligste utstillingene med blomster utenfor. I går knipset jeg et par bilder da vi gikk forbi. Og i dag deler jeg dem med dere.


Vi koser oss på middagsbesøk hos "svigermor". Nydelig tradisjonskost fra Vestlandet har blitt servert. Nå skinner solen så det spørs om vi ikke må ta kaffekoppen med ut på altanen..


Tusen takk for de koselige kommentarene jeg har fått fra dere. Jeg lover å titte innom når jeg får litt tid for meg selv. Jeg ønsker dere en flott pinse videre! -Posted using BlogPress from my iPhone

10. juni 2011

God pinse!
Flotte peoner i gave fra min mors fetter som er blomsterhandler på Voss. De passet utmerket oppå mitt nye fat fra Kremmerhuset. God pinse! Klem Pink lady - Posted using BlogPress from my iPhone

Shoppingtips


For en herlig start på pinsehelgen med 30% avslag på alle varer på Kremmerhuset. Med feriepenger på konto og helgehandel på gang blir det nok en tur innom butikken i ettermiddag. Jeg ønsker deg som titter innom en strålende pinse. Forhåpentligvis skinner solen på oss alle. Vi venter min mamma og pappa på besøk.

God pinse!

6. juni 2011

Lykke
Med rosa limonade og et ferskt interiørblad er hotellykken komplett. Nå skal jeg synke dypt ned i sengen og koble helt ut. Deilig! - Posted using BlogPress from my iPhone

I dag: Farris bad


Etter endt arbeidsdag setter jeg kursen for Larvik og et opphold på Farris bad. I forbindelse med at jeg er tillitsvalgt på min arbeidsplass skal jeg delta på en konferanse på fantastiske Farris bad. Jeg var så (u)heldig at morgenflyet Bergen-Sandefjord var fullbooket da jeg skulle bestille. Da blir det en ekstra natt på det flotte hotellet.


I kveld skal jeg treffe ei venninne fra skoletiden. Hun har akkurat fått en liten datter som jeg gleder meg til å hilse på for første gang. Det skal nok bli veldig kjekt å treffe begge to.


Etter frokost tirsdag morgen har jeg noen timer for meg selv før konferansen starter. Timene skal utnyttes maksimalt i det flotte spa-anlegget. Jeg gleder meg!


Alle bildene er lånt fra Farris bad sin hjemmeside.

5. juni 2011

Utfordring: PrikkefrokostNår Pink lady åpner kjøkkenskapet er dette synet som møter henne. Frokostbordet blir titt og ofte prikkete. Teen smaker i alle fall best i en fin kopp. Og den prikkete skjeen er perfekt å spise med. Spisebrikkene er (hjemme)sydd etter alle kunstens regler med vatt inni og blonder på kantene.


Av og til tar Pink lady prikkene med seg ut av hus. Da blir det gjerne et prikkete sjal. Og hun har ikke bare ett. Det er så alt for mange å velge mellom, men det trenger vi kanskje ikke snakke om..


Har du også lyst til å ta utfordringen fra Lidyll?

4. juni 2011

Størst av alt er kjærligheten


Veggfolie med en av de fineste setningene har kommet opp over sengen vår. En murvegg er ikke helt lett å gjøre noe ut av om man ikke liker å bore store hull. Veggfolie er derfor perfekt.


Helt perfekt gikk ikke monteringen. Kjærligheten ble bokstavelig talt satt på prøve. Bokstavene slo krøll på seg, løsnet og en saks måtte til. Takket være en kjæreste med tålmodighet og nøyaktighet ble resultatet riktig så fint


Til slutt ble setet på en gammel stol trukket om med en rest av et stoff fra IKEA. Forandring fryder.

I går hadde jeg forresten en herlig aften sammen med fem flotte Bergens-bloggere. Vi var vel alle litt spent før møtet. Men praten gikk veldig lett og det virket som om alle koste seg. Å treffe bloggere er på ingen måte skummelt, bare kjekt. Ta gjerne en titt innom dem:


Ønsker deg en strålende lørdagskveld. Her venter vi besøk av min kjærestes mamma med følge, søster, niese og nevø. Det er sjelden vi alle er samlet og desto hyggeligere når det skjer.

2. juni 2011

Fin himmelsprett


Du verden så deilig det er med en rød dag i ei ellers helt vanlig uke. Jeg har nyttet dagen veldig godt og holdt meg hjemme. Det var godt etter noen travle dager både på jobb og privat.

Jeg startet dagen med å pakke ut en stor flott pakke fra Tin-tof. Den var fylt med de herligste ting for både renhold og interiør. Så ble det klesvask og husvask. Senere ble det bakt sjokoladekake og lagd middag.


De to bakerste boksene var inni pakken fra Tin-tof. Det var også vaskemidlene på kjøkkenbenken. Og ikke for å glemme verdens fineste vaskebøtte i emalje.


Med god hjelp av kjæresten har vi fått til litt små endringer på soverommet og i gangen i dag. Også dette et resultat av interiørshopping på nett. Jeg viser dere resultatet snart.. ;)