24. juli 2011

Mitt lille land
Mitt lille land er rammet av en stor tragedie. Mine tanker går først og fremst til de som er direkte berørt av denne tragedien og deres pårørende. Men på mange måter berører denne tragedien oss alle og et helt land er i sorg.

"Hvis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen." Disse fine ordene kom fra ei jente som overlevde tragedien på Utøya.

Det blir noen stille dager her på bloggen, men snart er jeg tilbake med blant annet bilder fra en fantastisk ferie..

21. juli 2011

Cupcakes
Vaniljecupcakes med lys lilla smørkrem og hvite perler. De blir med på besøk til gode venner i kveld. Vi nyter i skrivende stund siste rest av ferien på Sørlandet. Herlig! - Posted using BlogPress from my iPhone

7. juli 2011

Ferietid
Nå er det ferietid. Livet skal nytes. Kanskje det blir en liten bloggepause? Vi får se.. God sommer! - Posted using BlogPress from my iPhone

2. juli 2011

Søm: PungInspirert av Møbelpøbel har jeg sydd en liten pung. Hun viser en fin fremgangsmåte i dette innlegget. De er lett å lage og resultatet ser proff ut. Dette er en genial måte å bruke opp små stoffrester på. Jeg hadde nemlig en liten rest igjen etter at stolen på soverommet var trukket om.


Etter forrige innlegg kan jeg konstatere at humøret mitt er på vei opp og der tenker jeg det skal få bli. Denne uka har nemlig gått over all forventning. Onsdag kveld fikk jeg helt plutselig være med på konsert med Bob Dylan sammen med en venninne, torsdag vant jeg en flaske vin på jobb og da jeg kom hjem lå verdens hyggeligste brev i postkassa. Brevet var fra en spennende arbeidsgiver og innholdet var tilbud om fast stilling. Hurra!! I går kveld slurpet jeg i meg vinen og tok en etterlengtet tur på byen sammen med gode kolleger. I dag har jeg blitt bittelitt solbrent etter et par timer på et av byens tak og ellers bare slappet av. Nå skal jeg fikse litt mat. Senere blir det film og popcorn i heimen.

God lørdagskveld til deg som titter innom!