30. september 2011

Friday Im In Love!


Høstens store strikkeprosjekt er i godt gang. Eplemost fra Hardanger er i glasset. Friday Im In Love! 


God helg til deg som titter innom!

29. september 2011

Fine!


Mine venninner kom med fine blomster i helgen. Og de gleder meg like mye i dag som den dagen jeg fikk dem. Takk!   

26. september 2011

Mandag!Jeg slapper av forran tven med levende lys, en varm kopp te og litt strikking. Og når middagen var biff og rødvin på restaurant er det ikke så aller verst at det er mandag!

Interiør og boligmessen 2011

Eat and meet


Jeg har hatt en super helg på Interiør og boligmessen 2011 i Grieghallen. Lørdag morgen begynte med "Eat and meet". Det ble en god frokost sammen med en rekke bloggere. Jeg møtte flotte jenter bak både kjente og ukjente blogger. Området var stilig pyntet av blant annet Vestablikk. Dessuten hadde både Emmeline og Bodil bo roller under frokosten. Alle fikk en liten gave fra Kremmerhuset. Dessuten var det trekning av en rekke fine ting fra noen av utstillerne. Selv stakk jeg av med herlig LØV te.


Lille rips


Store deler av gårsdagen ble tilbrakt på messen sammen med gode venninner. Jeg fikk masse inspirasjon, flere ting på ønskelisten og ikke minst fikk jeg gjort litt småhandel. Blant annet fikk jeg kjøpt julegave til mammaen min. Dessuten var det svært så sosialt da jeg møtte kjente med jevne mellomrom. God mat og god kaffe var det også å få tak i. Alt lå med andre ord til rette for en fin lørdag.


Berletaburetten

På kvelden hadde omtrent 20 interiørbloggere samlet seg på en av byens restauranter til middag. Jeg fikk ikke deltatt på den, men jeg og noen venninner stakk innom dem litt utpå kvelden. Det var en flott gjeng i godt humør som møtte oss. Utrolig hyggelig! 


Vrimleområde/cafe by IKEA


Nå er jeg litt sliten etter det som har vært en hektisk helg. I kveld skal det bare slappes av i sofakroken. Jeg ønsker deg en fin søndagskveld! 

Cupcakes og muffins fra Eat my muffin
Oppdatering: Tusen takk for de hyggelige kommentarene! Jeg har besøkt hver og en av dere, men jeg får ikke lov til å legge igjen kommentarer hos alle. Det må være et problem med blogspot og jeg håper det snart er løst!


19. september 2011

På pinnenePå pinnene er det søtt rosa garn. En av mine gode venninner har blitt mamma til to bittesmå prinsesser. Jeg gleder meg til å se dem for første gang og se de vokse til. Enn så lenge koser jeg meg med bildene jeg får på e-post fra mammaen deres.Jeg har pådratt meg en kjedelig forkjølelse. Ettermiddagens planer måtte derfor avlyses. Så her er det avslapning på sofaen under et pledd. Men med både Jakten på kjærligheten og Ylvis sitt nye show på tv skal jeg ikke klage. 


Jeg har forresten fått meg applikasjonen Instagram etter å ha lest om den hos Jordbærpiken. Veldig kjekt å gi bildene et nytt uttrykk med de ulike filtrene. Om du har lyst til å følge meg finner du meg under navnet Pinklady1.

18. september 2011

Drømmer om julen..


Juledrømmer i september. Jeg vet det er tidlig. Det hele startet da jeg kom over en utenlandsk nettside der jeg fant potensiale julegaver til småjentene. Så tittet jeg innom Kremmerhusbloggen. Her var det førpremiere på julen 2011. Herlige, inspirerende bilder som jeg har tatt meg friheten av å låne. Jeg gleder meg til å pynte, bake og kose meg i førjulstida. Om alt går etter planen feirer vi jul på Sørlandet i år. Det blir ekstra fint å reise hjem til jul siden vi feiret fjordårets jul i byen mellom de syv fjell.

Jeg har de siste årene lagd en del av julegavene til venninnene mine og deres barn. Jeg har blant annet strikket sokker, skjerf, votter og luer. Og jeg har sydd vesker/nett. Om jeg skal gi bort noe hjemmelaget i år må jeg starte i god tid. Men hva kan jeg lage? Kom gjerne med tips og linker til oppskrifter. Om det blir riktig mange bidrag lager jeg et eget innlegg om det til inspirasjon.


Her har vi hatt en rolig søndag i leiligheten siden formen min ikke er helt på topp. Jeg har ryddet litt i klesskapet. Lette sommerplagg har blitt pakket bort og varme strikkejakker har kommet fremst i skapet. Kjæresten har disket opp med god hjemmelaget søndagsmiddag. Jeg har varmet hjemmelagde kanelsnurrer og lagd latte. Fin søndag!

14. september 2011

Bolig og interiørmessen+minibloggtreff

Helgen 23-25 september braker det løs i Grieghallen med Interiør & Boligmessen 2011. Dette blir en salgsmesse åpen for publikum. Det blir noe Bergen aldri har sett make til. Jeg gleder meg. Foruten at messen blir en stor begivenhet får jeg også besøk av tre av mine beste venninner(+ei prinsesse på tre) som skal være hos oss hele helgen i anledning messen. Det blir så kjekt!!På lørdagen lar jeg venninnene mine fikse frokosten sin selv og deltar på Eat and meet kl. 10. Det er en frokost som er åpen for interiør og livstilsbloggere før messen åpnes for ordinært publikum. Om du har lyst til å delta må du være snar med å melde deg på da fristen er satt til 15.september. For mer info om påmelding og pris ta en titt her. Om du synes det er skummelt å gå alene kan jeg gjerne møte deg utenfor slik at vi kan gå inn sammen. Bare gi meg en lyd!


I ettermiddag har jeg spist middag med fire flotte bloggere. Anledningen til dette lille treffet er at Maia med bloggen Fabelaktig er i byen noen dager. At Maia er snill(og litt sprø) hadde jeg en mistanke om. Denne mistanken ble bekreftet da det viste seg at hun hadde med seg de flotteste Eva Solo vannkaraflene til oss. Hun er ikke snau, for jeg fikk orkidepotta også. Hun husket nemlig at jeg falt helt for denne da jeg så den for første gang på Glansdagen. Jeg ble (nesten) stum!! Tusen takk!

Foruten å vise de flotte tingene jeg fikk viser også bildet et par ting som gjør at det er stille på bloggen om dagen. Her er det kaos med to ulike sofaer i stua. Vi prøver nemlig ut hvordan det vil fungere med to tresetere satt ovenfor hverandre. I den anledning har vi demontert sofaen som vanligvis står i stua og hentet inn sofaen fra pikerommet. Innspill mottas med takk!

Og et par (store) tottelotter lar seg ikke flytte på bare for et bilde. Jeg kommer sterkere tilbake!


6. september 2011

Sommerminner


Sommeren er definitivt over for denne gang. Det vet man når regnet øser ned, man fryser og stearinlysene blir tent. Da passer det å mimre litt om sommeren 2011 som vi blant annet tilbrakte på et flott slott i Nord-Frankrike.


Det var fine dager med fine folk. God mat og drikke. Dager vi tok på sparket uten de store planene. Dager som gikk så alt for fort og plutselig var det hjemreise.


En dag skal vi tilbake. 


Enn så lenge får vi se på bildene. Minnes det som var. Og drømme om det som kanskje kommer.


Til sist vil jeg si tusen takk til alle dere som titter innom. Og tusen tusen takk til dere som legger igjen kommentarer. Noen dager har antallet besøkende skutt i været. Det inspirerer!

4. september 2011

Nib utfordring: Høstfølelsen


Jeg melder meg herved på Norske interiørbloggers utfordring denne måneden. Nå skal vi vise fram "Høstfølelsen". Høsten er for meg en tid hvor man stort sett koser seg innendørs. For å gjøre noe litt annerledes har jeg forsøkt å skape høstfølelsen på balkongen vår. Vi er så heldig at vi har tak over balkongen vår. Det passer godt på høstdager i Bergen. De har nemlig en tendens til å bli litt fuktige.. 


Når man har lammeskinn å sitte på og en varm kopp te er det ikke så ille å sitte ute selv kalenderen viser at vi er i september. Lyng og pyntekål skaper høststemning utendørs. Norske epler er selve smaken av høst. Det er vel kanskje snart på tide å lage høstens første eplekake? 


En lat helg er i ferd med å gå mot slutten og jeg gleder meg til å ta fatt på ei ny uke. Jeg ønsker deg som titter innom den beste uka!

3. september 2011

Nye skap!Tre nye skap er på plass i stua. Vi er godt fornøyd. Vi har fått mye mer oppbevaringsplass i stua. Det passet godt siden det ikke akkurat er overflod av skapplass på kjøkkenet. Om du lurer på hvor skapet som stod her før har blitt av så kan jeg fortelle at det er plassert på pikerommet. Det passet veldig godt inn der da pulten som står der inne er i samme serie. Jeg skal se om jeg kan få tatt noen bilder derfra en av dagene.
Tusen takk for alle de fine kommentarer på forrige innlegg. Både den første og andre arbeidsdagen gikk fint. Det er selvsagt mye å sette seg inn i, men det er bare kjekt å lære noe nytt. På mandag satser jeg på å komme skikkelig i gang med arbeidet. Frem til da skal jeg slappe av og nyte helgen.
Jeg ønsker deg en fin lørdagskveld!