31. desember 2011

Årskavalkade 2011I januar fikk vi endelig stolen vi hadde ønsket oss så lenge. Jeg reiste på jentetur til London og gikk amok på Cath Kidston butikken. Denne måneden fikk vi orden på vaskerommet med gode oppbevaringsløsninger og nye hvitevarer.


I februar var våren kommet inn i stua og jeg var for alvor blitt hekta på grått.


I mars feiret vi fastelavenssøndag. Jeg var ivrig med strikkepinnene og fikk strikket opp masse restegarn. 
I april reiste vi til Sørlandet på påskeferie. Jeg hadde dilla på lilla og bakte til bursdagsfeiring.


I starten av mai var det solskinn i Bergen, fluktstolen kom ut på balkongen og det ble plantet blomster i krukkene.
I juni var jeg på mitt første bloggetreff i Bergen og senere var jeg med på Glansdagen. Jeg var med i polkadottutfordring, bakte muffins og pyntet med peoner. I tillegg var jeg flittig med symaskinen. 
I juli ferierte vi på et fantastisk slott i Frankrike. En herlig ferie med gode venner, som brått ble trist da tragedien rammet Norge den 22.07.2011.
I august ser det ut som at jeg stort sett bakte cupcakes. Det var i alle fall to barnebursdager og en nyfødt å hilse på denne måneden. I tillegg reiste jeg ei helg til Sørlandet der jeg blant annet var på fisketur med han far. Den store begivenheten for meg som blogger var å få holde lansering av den nye IKEA katalogen hjemme i min egen stue. Venner, kolleger og bloggere var invitert. Og varehussjefen og en av hans medarbeidere kom også besøk med gaver til alle.
Septembers store begivenhet var Interiør og boligmessen i Grieghallen. Jeg hadde besøk av gode venninner, vi fikk nye skap i stua og jeg strikket tøfler til verdens fineste tvillingjenter som ble født denne måneden. Dessuten begynte jeg i ny jobb. 
I oktober solgte vi "ungkarssofaen" og det ble kjøpt ny sofa på IKEA. I ei uke satt jeg hver kveld og strikket teppe til å ha i den. Etter at teppet var ferdig tok vi ei ukes høstferie på Kreta.
I november fikk vi endelig ny spisestue etter å hatt en midlertidig løsning i to år. Jeg jeg fikk en flott pakke i posten fra Rosendahl og holdt giveaway i samarbeid med Ramsign. Dessuten var jeg på Møbel og motevisning hos Studio Slettvoll samt bloggetreff på Den grønne baljen.
I desember pyntet jeg til jul, inviterte noen bloggere til førjulskos og arrangerte giveaway i samarbeid med Rosendahl. Lille Mali flyttet inn hos oss og vi reiste til Sørlandet for å feire jul og nyttår. Det var også denne julen vi ble hektet på Wordfeud.


På slutten av året synes jeg det er på sin plass å si tusen millioner takk til dere som trofast titter innom bloggen min. Jeg takker for alle fine ord, møter og opplevelser dere har gitt meg i året som har gått. Det som er ekstra stas er at jeg dette året har blitt kjent med flere interiørbloggere i Bergen. Foruten å møtes på bloggetreff har vi vært på cafe, shopping og besøkt hverandre. Måtte det neste året bli like begivenhetsrikt. Godt nyttår! 


18. desember 2011

Vinner av giveaway

Oi, jeg skulle visst trukket en vinner i giveawayen på fredag. Men med en liten valp i hus har det rett og slett blitt glemt ut! Men nå er vinneren klar:

True Random Number Generator
Min: 1
Max: 35
Result:
31
Powered by RANDOM.ORG

Og det nummeret tilhører Bondekåna. Veldig artig at det ble deg siden du har vært en trofast leser av bloggen helt siden bloggens begynnelse.

Her i Bergen har det kommet litt snø. Mali synes det er litt kaldt og ønsker seg en strikkegenser til jul av "mormor". Tror dere hun får det hun ønsker seg?

17. desember 2011

Familieforøkelse

Hei, jeg heter Mali og er den lille vofsen til Pink lady og kjæresten. Jeg kommer til å vise meg frem på bloggen innimellom, og håper dere synes det er gøy. Jeg har lyst til å fortelle litt om meg selv, for jeg vet det er noen som som gleder seg til å bli kjent med meg der ute.


Jeg flyttet inn her i går. For å komme hit måtte jeg kjøre både bil og båt. Det syntes jeg var litt skummelt i starten. Men jeg fikk masse kos, og da slappet jeg av. Faktisk sovnet jeg også. Da vi kom hjem til leiligheten ville jeg ikke gå inn med en gang. Jeg har nemlig ikke hatt lov av mammaen min til å vandre rundt i huset der vi bodde før. Men så kom Pink lady kjæresten med en fotball. Og den var så spennende at jeg helt glemte meg ut. Så da kom jeg inn allikevel. Og det har jeg ikke angret på. Faktisk så liker jeg ikke så godt å gå ut. Jeg vil helst bare være inne i stuen og kose meg. Her har jeg det så fint. Med egen seng, tepper, bur og god mat.


I natt har jeg sovet seks timer i buret mitt, det står inne på soverommet til Pink lady og kjæresten. Jeg var veldig flink og skrek nesten ingenting. Ikke tisset jeg i buret mitt heller. Da menneskene stod opp klokka sju fikk jeg masse ros. Pink lady håper at jeg fortsetter å sove natten lang.


Nå har jeg fått en ny leke med godbit inni. Så nå har jeg bedre ting å gjøre enn å blogge. Fin lørdag på meg og fin lørdag til deg!


Hilsen Mali

16. desember 2011

Ny cafe i Bergen!


Det har åpnet en ny, flott cafe på Jernbanestasjonen i Bergen. Jeg var så heldig å bli invitert på den glamorøse åpningen i går kveld. Beklager dårlig kvalitet på bildene, de er alle tatt med Iphone..


Vi fikk servert sprudlevann, nydelige smaksprøver på brødmaten de skal servere, kaffe og skillingsboller. En veldig kjekk aktivitet en torsdag kveld! ;)


Jeg har lovet å spre det glade budskapet. Om du er heldig får du treffe en av mine fine venninner bak disken, hun har alltid et smil på lur og lager den beste kaffen!


I dag er det forresten siste sjanse til å ta lodd i min giveaway, der du kan vinne en flott kakeform fra Rosendahl.

God helg! Her blir det en helt spesiell helg, en helg vi har ventet på i åtte uker....... ;)

15. desember 2011

Livstegn

Et lite livstegn fra denne kanten. Det er liv i meg. Jeg tar livet med ro om dagen. I dag har jeg fått behandling for vondter, satt en bolledeig og skal nå til nyte en kaffekopp. Satser på at jeg snart er i full vigør.


- Posted using BlogPress from my iPhone

9. desember 2011

Kjærestens julekalender

Jeg har visst helt glemt å vise dere bilde av kjærestens julekalender. Alle pakkene er fylt med godteri, pakkene som skal åpnes på ukedagene er litt mer sparsommelige enn pakkene som skal åpnes i helgen. Og i noen av pakkene ligger det dobbelt opp, slik at jeg også får sikret meg en godbit! ;) I kveld gleder jeg meg til å smake på den nye Bergene melkesjokoladen med smørbukkfyll.


I dag gleder jeg meg over at kjæresten snart kommer hjem fra 2-dagers kurs, det er fredag og en fin helg i vente. Dessuten er det bare en uke til livet her i huset tar en ny og spennende vending. Følg med!


Tusen takk for fine ord i forbindelse med mitt siste innlegg


7. desember 2011

Jul i vårt hus

Her er mitt bidrag til NIB sin desemberutfordring,
Et bidrag i siste liten. 
Et bidrag i all enkelhet. 

 


Dagen i går var så som så.
Dagen i dag verre. 
Jeg venter på bedre dager.

Pink lady

6. desember 2011

Hviit: Ønskeliste 3

Det var ikke akkurat vanskelig å velge noen helt nye ting til å stå på ønskelisten hos Hviit.

Her har dagen vært litt så som så. For å bøte på koser vi oss med litt chips og julebrus. Snart er det loppekassen som venter.

4. desember 2011

Førjulskos
Jeg synes det er kjekt å gjøre noe ekstra ut av helt vanlige hverdager. Det er noe jeg er alt for lite flink til å gjøre. Det blir liksom så fort til at jeg sitter litt lenger på jobb enn jeg hadde tenkt, tar en middagslur når jeg kommer hjem og når jeg våkner blir jeg blir sittende foran tv/pc til jeg skulle vært i seng for lenge siden. Litt av et liv!

Onsdag var en ekstra fin hverdag her i huset da jeg hadde invitert til førjulskos. Det var seks fine jenter som tok turen, fem store og en liten. Ååh, som jeg koste meg!

Det var to fine timer med masse skravling og latter. Det er rart med det. De første av oss møttes i mai/juni i forbindelse med treff før eller på selveste Glansdagen. Noen møttes for første gang i høst og andre fikk sitt første møte på onsdag. Allikevel så er det noe å snakke om hele tiden og det føles som vi har kjent hverandre alltid. 

Senere på kvelden dro de fleste av oss på kundekveld på Riviera Maison. Her var det bobler i glasset, goodiebags, rabatter og store mengder mennesker. Det ble ikke den store handelen, men en bursdagsgave til min kjærestes mamma ble kjøpt. 


På forhånd hadde jeg bakt Kolakaker ala Bondekåna, tørre vafler og appelsinkake ala mamma. Like før gjestene kom var Fabelaktig i full sving på kjøkkenet her og lagde de lekreste cupcakes. Tusen takk! 


Her ser dere appelsinkaken i den splitter nye kakeformen fra Rosendahl. Jeg både stekte og serverte kaken i den. Om du har lyst på en slik form så lodder jeg en slik ut til en heldig leser. Ta lodd her!
Alle gjestene hadde med en gave til meg, det føltes som rene julaften. Eller skal vi si løkaften? En gjenganger var nemlig sviblene. Jeg er veldig glad i svibler, så det passet fint. Men kjæresten lurte på hva som var greia med bloggere og løker;)


Som dere sikkert har forstått er det kjempekjekt å treffe andre bloggere. Jeg håper vi får til flere hyggelige treff her i Bergen. Om flere har lyst til å delta neste gang det dras i gang noe så gi meg gjerne en lyd så skal jeg ha dere i tankene.

Tusen takk til Fabelaktig, Ellemell, Mies Mirakler, Fruehuset og Lang rekke for en veldig kjekk kveld! 


Pink lady

2. desember 2011

Hviit: Ønskeliste 2


Jeg hiver meg med i Hviit sin ønskelisteutfordring! 


Pink lady

Giveaway: Kakeform fra Rosendahl

Som en julegave til en av mine lesere skal jeg i samarbeid med Rosendahl gi bort en lekker kakeform. Denne kakeformen inngår i en ny kolleksjon fra Rosendahl med ildfaste hvite former i ulike størrelser og fasonger. Jeg har selv testet kakeformen og den fungerer utmerket. Rosendahl presenterer det nye tilskuddet på følgende måte på deilig dansk:

Burn baby – burn!
Til dig, der elsker at bage eller stå i køkkenet til stor glæde for dine venner. Uanset om det er desserter, lasagne eller hjemmebagt brød, så findes der ildfaste hvide fade til enhver form og størrelse. Oprydning og opvask er noget, der afholder mange fra at tage køkkentjansen, men hurtig opvask! Rosendahls Grand Cru-serie indeholder: Kageform, brødform og små ramekiner er alle udført i solidt stentøj med praktisk slip-let overflade, der betyder farvel til bagepapiret og goddag til mad, der nemt og hurtigt løsnes fra formen uden at brænde fast.

Dersom du ønsker å være med må du legge igjen en kommentar under dette innlegget. Denne gangen gjør jeg det enkelt med ett lodd per deltaker og jeg håper riktig mange både med og uten blogg har lyst til å delta. Om du ikke har blogg du legge igjen e-postadresse slik at jeg lett kan kontakte deg. På grunn av portokostnader ser jeg meg nødt til å begrense deltakelsen til bloggere med postadresse i Norge.

Trekning blir 16.desember.

Lykke til!