30. januar 2012

Uke 4 i bilder
Iphonen er alltid med meg. Det er den som er for hånden når jeg få lyst til å ta et bilde. Bildene fanger mer eller mindre tilfeldige øyeblikk i hverdagen min. De fleste holder jeg for meg selv. Av og til deler jeg dem i en MMS eller via Instagram. Nå vil jeg dele noen av forrige ukes bilder med dere. 

I forrige uke var jeg mye på tur. Sola skinte. Jeg var oppslukt av verdens fineste lille valp. Drakk kaffe fra glass med gul skje. Hvilte hodet på en sort/hvit stripet pute. Bakte boller med gult i og melis oppå. Spiste boller. Mange boller. 

Lyst til å følge meg(Pinklady1) på Instagram?

26. januar 2012

Gangen vårI dag har jeg lyst til å vise dere noen bilder fra gangen vår. Det er lenge siden dere har sett bilder derfra, nye leser har kommet til og litt endringer har skjedd.

Gangen vår er relativt stor, og har hele syv dører! Det er ikke det letteste rommet å møblere. Det her heller ikke det letteste rommet å fotografere pga vanskelige vinkler og ingen vinduer. Derfor viser jeg bildene i sort/hvitt. 


Kommoden rommer alt av sjal, luer, votter og vesker. Og alt mulig annet rot som har en tendens til å samle seg opp i en gang. To bokhyller med skapdører er stappfull av bøker. I tillegg har vi en nisje med skyvedører foran der vi oppbevarer klær og sko.


Et nytt teppe ble med meg hjem fra Lille rips i forrige uke. Det er er laget i plast, skal være veldig slitesterkt og tåler litt av hvert. Dessuten er det deilig å ligge på, det synes i alle fall Mali som til stadighet tar med seg beinet sitt bort dit og slenger seg nedpå.


I gangen har Kenny (gullfisk) sin faste plass. Det er også her Mali (vofs) har sitt soverom, i form av et romslig bur med polkadotteppe oppå.

Tusen takk for fine ord i forbindelse med mitt siste innleggOppdatering: Det ser ikke ut som at innlegget mitt blir oppdatert på bloggrollene. Noen andre som opplever dette eller har en forklaring/løsning på lur?
Oppdatering II: Da var jeg visst på bloggrollene! Tok sin tid;)Pink lady

23. januar 2012

Fargelegger...

Formen min er fortsatt ikke på topp. Jeg blir så lei. Men hjelper det å bli lei? Nei, tvert imot. Da blir man bare mer lei og til slutt litt trist.


Derfor fargelegger jeg dagen min. Jeg nyter synet av en primula på stovebordet. Putter en grønn skje i glasset med te. Spiser lunch av en blå skål. Finner frem nye garnnøster. Strikker litt. Slapper av. Koser med Mali. Og satser på at alt snart blir mye bedre.

Jeg håper du også fargelegger din mandag slik den blir riktig fin!


Pink lady

13. januar 2012

Fine fredagen!Inspirert av den alltid like trendy bloggeren Lang rekke har jeg funnet frem den sort/hvit prikkete voksduken fra en skuff. Så nå kan vi søle så meget vi vil. Jeg kjøper voksduker på Stoff og stil for en billig penge. Jeg har flere prikkeduker og skifter etter humør.
Som dere sikkert har lagt merke til har jeg gjort noen endringer på bloggen. Den største forandringen er malen som gjør at jeg nå kan vise ekstra store bilder. Denne forandringen har jeg ønsket meg lenge. Jeg har kvidd meg for å gå løs på malene av frykt for å gjøre uopprettelige skader. Jeg sliter imidlertid litt med å lage en header som passer til den nye malen, men det finner jeg vel ut av etterhvert. Enn så lenge får bloggen være slik dere nå ser den.


Jeg nyter en rolig fredag sammen med den lille ville Malien vår. Snart skal vi ut på tur. Senere kommer kjæresten hjem. Da blir det middag og fredagskos. God helg! 


Pink lady

12. januar 2012

PoppelfatDa vi kom hjem fra juleferie ventet en overraskelse fra den fabelaktige Maia på meg i postboksen. Hun hadde sendt meg et vidunderlig vakkert Poppelfat. Det passer perfekt inn og har fått hedersplassen på stuebordet. Til helgen skal jeg fylle fatet med godteri, hihi. 
I dag har Mali og meg vært ute på tur i en times tid. På den timen fikk vi oppleve all slags vær. Sol, regn, vind og hagl. Slike turer er godt for oss begge. Nå slapper jeg av med en kaffekopp og lilleville sover under sofaen. Ellers ser jeg at det trengs litt nye puter i sofakroken. Jeg har både symaskin, puter og stoff. Det er bare arbeidsinnsatsen som lar vente på seg. Men det kommer! 


Pink lady

9. januar 2012

Rosa til MaliHva er vel mer naturlig enn litt rosa til en liten valp? Eller som kjæresten ville sagt, hva er mer pinlig enn valp kledd i rosa?

Det er kaldt å være valp om vinteren. Mali synes ikke at det er noe stas å gå ut når det er kuldegrader, regn eller vind. Klær til hunder er dessuten veldig dyre og valper vokser i rekordfart. Mamma har derfor strikket en genser til henne. Takk!

Mali fikk mange julegaver i fjor. Hun har nemlig noen gode vofsevenninner som heter Minni og Isabell. Hun fikk både kjøpte og hjemmelagde julegaver. Den aller fineste gaven skal dere få se. Min gode venninne Bondekåna hadde sydd det nydeligste teppet til henne og jeg ble helt rørt da vi pakket det opp. Det er perfekt!

Teppet er sydd i fleece og navnet er brodert med broderifunksjon på symaskin. Bondekåna er både kreativ og god til å sy. Og det beste av alt er at hun syr ting for salg og på bestilling. Om du har du lyst til å se litt av det hun har sydd kan du klikke deg inn på blogg eller Facebook. Kanskje du har lyst til å like Bondekonas Syslerier?
Her er det en rolig mandag etter en dårlig natt med veldig vondt i ryggen. Nå er det straks strake veien avgårde for fysikalsk behandling. Dere må krysse fingrene for at vondtene snart forsvinner og 2012 kan normalisere seg for mitt vedkommende!
Jeg synes bildet over er litt artig. Jeg fant det på Kremmerhusbloggen og tar meg friheten av å dele det med dere. Det passer godt nå som første helga i januar er overstått. Det er vel gjerne flere enn meg som har gått på en (smågodt)smell i løpet av helga? ;) 


Pink lady

8. januar 2012

Nytt bloggeår!


Godt nyttår! Her ble det ikke den beste starten på det nye året. Hode, nakke og rygg slo seg vrang og jeg ble slått helt ut. Nå går det heldigvis bedre, og jeg satser på at formen forblir stigende. 
Min lille pc startet også året dårlig. Den var nemlig helt full, og ville ikke ta imot et eneste nytt bilde. I helgen har jeg brukt mange timer på å rydde opp i filer og mapper. Nå er jeg endelig klar for et nytt bloggeår! 

Tusen takk for fine ord som ble lagt igjen på årskavalkaden. Det er ekstra koselig å lese hilsener fra mennesker jeg ikke visste fulgte med på bloggen min, slik som norsklektoren. Velkommen til nye følgere som har dukket opp i løpet av juleferien. Jeg håper dere vil trives her.Vi hadde en kjempefin juleferie. Vi var på Sørlandet i over ei uke og fikk masse tid sammen med familie og venner. Det er gull med slike dager. Vi fikk masse fine julegaver, noen blir helt sikkert vist frem på bloggen med tid og stunder. Kjæresten fikk også bursdagsgave av mine foreldre. Mamma hadde strikket det fineste ullteppet til han, inspirert av teppet som jeg tidligere har strikket til meg selv. Om du vil se teppet og fremgangsmåten så finner du den i dette innlegget. 
En av mine venninner var i førjulstiden utskremt til IKEA Sørlandet for å kjøpe lysestake for meg. Jeg synes nemlig den sorte er så tøff, og i Bergen selger de den ikke. Men fra 2.mai 2012 får Bergen Norges største IKEA varehus og da blir det nok orden på det meste;)
Til sist må jeg legge med et bilde av lille Mali. Hun er ikke så liten lenger, hun vokser i rekordfart. Innimellom kjenner jeg at jeg er litt redd for hvor stor hun egentlig vil bli. Snakker vi ny bil, liksom?

Da jeg tok bildene til dette innlegget svinsa hun rundt meg og hadde veldig lyst til å være med på moroa. Nå som vi har blitt litt bedre kjent med henne kan jeg fortelle at hun er veldig nysgjerrig, leken og veldig selskapssyk. I dag snek hun seg inn på soverommet vårt(gjennom to dører som stod på gløtt) for å si til kjæresten at nå var det på tide å stå opp. Så søtt! 

Nå skal vi snart ut på tur med Mali. Det er en veldig fin søndag!


Pink lady