27. februar 2012

Utfordring: MerketHer kommer mitt lille bidrag til Maias utfordring "Merket". Mye er merket med dymo her i huset. På pikerommet har jeg merket de alle fleste boksene der jeg oppbevarer ting til mine kreative prosjekter. På vaskerommet er bokser til sortering av klær merket samt krukker til vaskemiddel. På kjøkkenet har jeg merket plastbeholdere til mel, sukker, frø osv.


Jeg velger å vise frem det siste jeg har merket. Jeg var lei av alle krydderposene som lå og slengte i skapet og kjøpte krydderglass på IKEA som jeg merket.Og nå som jeg først er inne på krydder vil jeg komme med en liten anbefaling. Lag ditt eget tacokrydder! Det er mye bedre på smak en det man får kjøpt i butikken. Dessuten er det sunnere og mer økonomisk. Oppskriften jeg har brukt finner du på Trines Matblogg

Her har det vært sofatjeneste i dag. Jeg har et hode som er veldig, veldig ille til tider.. Jeg er straks på vei i seng. Håper på en bedre dag i morgen. God natt! 

26. februar 2012

Dempet sort


Forrige helg skjedde det noen forandringer i stua. Ikke de største forandringene, men stua fikk et helt nytt uttrykk. Min første tanke var "oi, dette ser ut som en kino". Men nå har vi vendt oss litt til det sorte og trives med det. Kjæresten synes det er den beste ideen jeg har kommet med i forhold til interiøret. Ideen er vist oppfattet som å god blant det mannlige kjønn at flere har trodd dette var hans ide. En sort vegg bak tven forbedrer nemlig kontrastene og gir et bedre bilde. Dessuten er det perfekt for en prosjektor. Og det ønsker vi oss begge to. Noen mer enn andre riktignok;)Vi slo til med ny tv-benk i samme slengen. Nå er det kun mottakeren for tv signal som er synlig. Alle andre apparater og ledninger er skjult. Og det elsker jeg!

Nå mangler jeg bare noe tøft i sort i de to små vinduskarmene. Men jeg har ingen ideer til hva det kan være. Noen tips?

Vi har hatt en kjempeflott tur til Sandnes i helgen. Anledningen var feiring av 30-årsdagene til gode venner. Vi var så heldige at vi fikk overnatte i flotte Opalveien. Takk for laget, alle sammen. Vi storkoste oss! 

25. februar 2012

God helg!
Jeg titter innom for å ønske dere en strålende helg! Vi har slappet av her hjemme i kveld. Med tv og taco. Og selvsagt litt rydding og klesvask. Aldri en helg uten;)

I morgen tidlig reiser vi til Sandnes for å feire et vennepar sine 30-årsdager. Og vi har skal overnatte i et interørbloggehjem. Sweet!
Nydelige roser pryder spisebordet vårt. Jeg fikk dem av kjæresten for nøyaktig en uke siden. Da var det tre år siden første gang vi møttes. Tenk hvor tiden går. Jeg er heldig!

19. februar 2012

Bollesøndag!


Også jeg har bakt boller. Spist boller. Mange boller. Boller med mye krem. Mett! 

I år fikk vi ikke anledning til å dra på besøk eller invitere gjester til oss. Vi har nemlig vært travelt opptatt med et prosjekt både i går og i dag. Et prosjekt som innebar en 3 liter med Lady pure color, noen flatpakker fra IKEA  og en super innsats fra kjæresten. Noen som tør gjette hva vi har funnet på? ;) 

Her er det straks loppekassa, snart er det en ny uke med nye muligheter! 


17. februar 2012

God helg!


Et lite glimt fra sofakroken vår. Bildene ble tatt i forrige uke med min kjære Iphone. Siden da har krokusen blitt byttet ut med perleblomst og tekoppen har blitt erstattet av en kaffekopp. Her gjelder det å holde seg våken! ;)

Den siste tida har vært både travel og fin. Det er deilig det! I helgen var jeg i Oslo. Anledningen var 30-årsfest for to av de fineste jentene. Men jeg rakk også å få med meg litt shopping samt et besøk hos Lottas Himmelrom. Om du vil lese om besøket har både Maia og Lotta skrevet noen ord om det. Nå har jeg tatt helg. Helgen skal fylles med quiz, middag ute, bollebakst, turer med Mali, strikking, maling og skruing av møbler. Herlig! 

Så da sier jeg god helg!

6. februar 2012

Uke 5
Nok en uke er forbi. Jeg synes de bare flyr avsted.

I forrige uke kom endelig snøen til Bergen by. Her er det ut på tur hver eneste dag og det var deilig å få noen riktig fine vinterdager. Mali elsker å leke i snøen.

Vi fikk også besøk av gode venner, noen kom til og med langveis fra. Da gjør vi oss litt mer flid med matlagingen, tilbringer litt lenger tid med spisebordet og serverer selvsagt god kaffe.Den nye uka har startet med en skikkelig forkjølelse/influensagreie og de fleste av dagens timer har blitt tilbrakt i sofakroken. Jeg har inntatt store mengder te og smoothie. Håper en god natt søvn gjør underverker.

Ønsker dere en god uke!