30. mars 2012

Påskeferie!
Endelig kan jeg slippe gleden løs over at det er
P Å S K E F E R I E !!!!!

I morgen setter jeg kursen sørover. Da er det fin ferietid sammen med venner og familie som venter. Jeg gleder meg!

I dag har jeg disket opp med hjemmelagde cupcakes til fredagskaffen på jobben. 
(Som dere kanskje forstår jobber jeg i det offentlige) Ansvaret for å stelle i stand går på rundgang, i dag var det blant annet min tur. Da syntes jeg det passet godt å servere påskegule cupcakes. Nok en gang har jeg bakt etter Frøken Fabelaktig sine oppskrifter. De slår aldri feil.

God påske til alle som titter innom Pink lady and the polkadots!

28. mars 2012

JEB 65To nye vaser pryder spisebordet vårt. Vasene er fra Holmegaard og heter JEB 65. En del av dere drar gjerne kjensel på dem da jeg i forrige uke arrangerte giveaway med to slike som premie.

Jeg synes de er utrolig fine og de har allerede blitt min nye vasefavoritt! Jeg gleder meg til å fylle dem opp med all slags lekre blomster ut over våren. Enn så lenge rommer den største lerkegreiner og den minste gule svibler som minner meg om at det straks er påske. Holmegaard skriver følgende om disse vasene: 

"Tidens populære "Mad Men-univers" har gitt oss sansen for frodige timeglassfigurer og feminin utstråling. Det har også fått Holmegaard til å gå i designarkivene etter inspirasjon fra det trendy 60-tallet, og nå relanseres Jacob E. Bangs formfulle JEB’65-vase i opalhvitt glass, som er som skapt for tidens retrostil.

Jacob E. Bang er kjent som Danmarks første industridesigner og opphavsmann til funksjonalismen i dansk glassdesign, og hans designmantra "vakkert, sterkt, hensiktsmessig og billig" er som skapt for tidens moderne skandinaviske boligstil.

Mange av Jacob E. Bangs verk er i dag stilikoner og ettertraktede samleobjekter, og JEB’65-vasen har også potensial til å bli en moderne klassiker."Ellers er det utrolig deilig når ettermiddagssolen titter inn i leiligheten her. Det er etterlengtet etter en lang vinter..

Jeg ønsker deg som titter innom en fin ettermiddag. Titter solen inn der du er?

Og for ordens skyld må det nevnes at dette innlegget er lagt ut i samarbeid med Holmegaard.

25. mars 2012

Nydelige gaver og vinner av giveawayDa jeg hadde lunchbesøk i går fikk jeg noen nydelige gaver av mine gjester. Fruehuset hadde med seg noen gule blomster(svibler?) som dere så i gårsdagens innlegg. Duse pasteller hadde med seg lilla tulipaner som nå har fått hedersplassen på spisebordet. Jeg synes det er herlig med fine friske blomster i stua. 

Tidligere i uka var jeg så heldig å vinne en følger gave hos Mies Mirakler. Hun hadde kjøpt en flott lykt med et stort gult lys i og noen knallrosa muffinsformer med polkadotter på. 
Jeg har lenge hatt lyst på en ny lykt. Men jeg har ikke funnet en som har falt helt i smak, men det greide såvisst Mie å gjøre. Fantastisk!

Tusen takk alle sammen!

I kveld er det min tur til å gi bort en gave. Jeg snart skal trekke vinneren i giveawayen som har pågått den siste uka. Jeg psyker meg opp til tellejobben og kommer tilbake med resultatet av trekningen senere i kveld.Oppdatering: Vinneren er Gyldenkron!


24. mars 2012

Lunch!
I dag har jeg har jeg hatt veldig hyggelig lunchbesøk. De som besøkte meg var damene bak bloggene:
  


Det er alltid like hyggelig å treffe venninner fra bloggeverdenen. Etter at vi hadde spist, skravlet og slappet av hos meg tok tre av oss en tur til byen. Vi gikk blant annet innom Søstrene Grene, Åhlens og Kanel. Alltid noen fristelser. Fint at jeg snart fyller år. 


Jeg serverte nybakt tomatbrød med forskjellig pålegg, egg og oster. Og selvsagt cupcakes. Siden det bare er en uke til påske valgte jeg å pynte dem med gul smørkrem og pastellperler. 

For første gang(og definitivt ikke siste) bakte jeg cupcakes etter fabelaktige Maia sin oppskrift. Sjokoladecupcakes med biter av fudge ble rett og slett Fabelaktig! Har du lyst å bake dem finner du oppskriften på bloggen Fabelaktige kokkeleringer. 


Bordet er som vanlig dekket i all enkelhet og med krøllete duk. Stryke duker kan jeg gjøre når jeg blir voksen! ;)

Fat, flaske og glass fra IKEA 
Servietter og duk fra Åhlens 
Bestikk fra Stelton/Norsk Stålpress
Fatet er kjøpt på TingEtter koselig timer med besøk og butikkbesøk er det deilig å slappe av på sofaen. Jeg har endelig fått kjæresten og Mali hjem etter at de har tilbrakt hele dagen i frisk sjøluft.


Og med dette innlegget deltar jeg i utfordringen "Påske i ditt hus" hos Potrinas.

Fin lørdag!

23. mars 2012

DIY: Gryteunderlag
Nå skal dere få se noen gryteunderlag jeg lagde for noen uker siden. Det ble et par til oss selv og tre i gaver til gode venner.

Om du ønsker å lage slike er alt du treger trekuler med hull i og lærsnor. Kulene er kjøpt på en hobbybutikk og snoren på Søstrene Grene. Det er veldig lett og få til. Godt egnet for barnearbeid med andre ord;)

Søstrene Grene selger også malte trekuler. Så om man har lyst til å lage gryteunderlag i de skjønneste farger er det også en mulighet.Lapper og stempler er også kjøpt på Søstrene Grene. Jeg har lagd opp mange slike og gleder meg til å feste dem på hjemmelagde gaver. På baksiden av lappen kan man skrive en liten hilsen, vaskeanvisning etc.Liker du å få hjemmelagde gaver?I dag er jeg kvikkere enn på flere dager. Det har blitt noen kjedelige dager med sofatjeneste. For første gang denne uka skal jeg ut en tur med Mali. Solen skinner over Bergen så jeg tenker det skal bli godt å komme seg ut.

God helg!Forresten, har du husket å melde deg på min giveaway? En heldig vinner trekkes på søndag. 

21. mars 2012

Noen små forandringer i sofakroken..
Jeg gjorde noen små forandringer i stua sist uke. Og da deler jeg selvsagt bildene med dere. 

Noen gamle putetrekk dukket opp da jeg ryddet i en skuff med duker og putetrekk. Disse putetrekkene var faktisk på sofaputene første gang jeg besøkte kjæresten i leilighet. Nå er den grafiske trenden over oss nok en gang, og da passet det godt å hente dem frem igjen. Jeg tror kjæresten ble litt glad for det også! ;)

En liten kopp til te-lys ble med hjem fra Bolia for litt siden. De hadde flere fine motiver, og jeg valgte øyenstikker.Jeg skulle vært ute og hilst på noen søte bloggere i går kveld. Men det ble det ingenting av når basssluskene inntok hjemmet hos (nesten) alle. Jeg ligger i alle fall strak ut. Usj!Når man er syk og alene er det fint å ha en liten Mali som passer på. I går satt/lå hun nesten hele dagen ved siden av sofaen. Veldig koselig. Nå som jeg skriver dette har hun kommet bort hit igjen. Så jeg får vel ta imot litt trøst;)


Jeg ønsker deg som titter innom en fin onsdag! 

19. mars 2012

Vinner av giveaway!


Da er det endelig tid for å avsløre vinneren av den første giveawayen jeg har avholdt sammen med Holmegaard. Og den heldige vinneren er Kaja med bloggen Kajas lille verden. Gratulerer til deg! (Kaja: Send meg snarest en e-post med din adresse slik at jeg kan videreformidle informasjonen til Holmegaard). 

Dere som ikke vant denne gangen kan fortsatt prøve lykken i den andre giveawayen jeg avholder sammen med Holmegaard.

Her er jeg helt skutt etter en lang dag. I morgen kveld skal jeg drikke vin med et par søte bloggiser. Så da er det bare å komme seg i seng sånn at man er frisk og rask i morgen! ;)

18. mars 2012

Søndag!!En fin og innholdsrik søndag er på hell. Før tolv hadde jeg fått vasket og ryddet litt i leiligheten. Satt i gang litt klesvask osv. Spist frokost og kost meg med en kopp latte. Da gikk jeg ut på tur med Mali. Vi gikk rundt Nordnes og det var strålende solskinn. Jeg synes det virket som om Mali koste seg litt ekstra i dag. Hun er i ferd med å oppleve sin aller første vår.

Da jeg kom hjem bakte jeg rundstykker og kokte ertesuppe. Og jeg fikk endelig lagd Keisernes nye trær sin rullekake. Du verden så enkelt og godt. Så fikk vi middagsbesøk og siden har vi bare kost oss.

Nå skal jeg visst trekke vinner i den første giveawayen i samarbeid med Holmegaard. Jeg drøyer det til i morgen. så kan eventuelle etternølere skrive seg på i kveld! ;)Håper du som titter innom har hatt en fin helg!


Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

17. mars 2012

Giveaway: Vinn flotte vaser fra HolmegaardI samarbeid med Holmegaard kjører jeg i gang nok en giveaway. Denne gangen kan du vinne to lekre vaser i fargen opalhvit. Disse vasene falt jeg pladask for da jeg ble presentert for dem. Det er derfor med stor glede jeg skal få dele ut to slike vaser til en heldig leser av bloggen.


"Tidens populære "Mad Men-univers" har gitt oss sansen for frodige timeglassfigurer og feminin utstråling. Det har også fått Holmegaard til å gå i designarkivene etter inspirasjon fra det trendy 60-tallet, og nå relanseres Jacob E. Bangs formfulle JEB’65-vase i opalhvitt glass, som er som skapt for tidens retrostil.

Jacob E. Bang er kjent som Danmarks første industridesigner og opphavsmann til funksjonalismen i dansk glassdesign, og hans designmantra "vakkert, sterkt, hensiktsmessig og billig" er som skapt for tidens moderne skandinaviske boligstil.

Mange av Jacob E. Bangs verk er i dag stilikoner og ettertraktede samleobjekter, og JEB’65-vasen har også potensial til å bli en moderne klassiker."


Alle er velkommen til å bli med i denne giveawayen. Om du kommenterer som anonym er det fint om du legger igjen e-postadressen din eller sender meg en e-post. Dette for at jeg raskt skal få kontakt med deg når giveawayen er avsluttet. 

1. lodd: Kommentar under dette innlegget
2. lodd: Kommentar og legge seg til som følger av Pink lady and the polkadots
3. lodd: Kommentar, følger og link på egen blogg.

Trekning 25.3.2012.

12. mars 2012

Verdens fineste Mali- igjen!Pink lady, har du lyst til å ta bilde av meg?
Jeg har pyntet meg med sløyfe i luggen, og føler meg vakker. 


Jeg titter litt til siden, ser det fint ut?
Ja, du er kjempefin! Har du lyst på en gobit? 


Jeg titter litt til den andre siden.
Hadde du en godbit til meg? 


Er vi snart ferdig?
Jeg er trøtt! 


Slutt på gobiter sa du?
Nei, da gidder jeg posere noe mere.

Mali ønsker alle som titter innom en strålende mandag ettermiddag! Nå gleder hun seg til at Pink lady snart kommer hjem fra jobb. Da blir det middag, kos og tur.
11. mars 2012

Frokostbord på en søndag
Her har dere noen bilder fra da jeg dekket dagens frokostbord. Frokost er en god start på dagen. Og i helgene har vi tid til å gjøre litt ekstra ut av den. I dag ble det servert hjemmelagde rundstykker, kokt egg og noen gode oster. Jeg er et frokostmenneske. Kjæresten er ikke det. Så det kunne like gjerne bare vært dekket på til en. Men han er nå snill som holder meg med selskap og spiser litt sammen med meg.
Jeg har virkelig blitt hekta på friske farger. Det er utrolig deilig å få noen fargeklatter inn i stua vår. Fargene minner meg om at vi snart går vår og sommer i vente. Jeg gleder meg til å tråkke i grønt gress, beundre fargerike blomster og tittet opp på en blå himmel.Her har vi en rolig og fin søndag uten alt for mye planer. Nå følger vi med på de flinke langrennsjentene. Etterpå skal vi skal rydde og vaske litt. Senere blir det en tur med Mali.  Dessuten er vi invitert i pinnekjøttmiddag hos "svigermor". Kvelden avsluttes med bloggbesøk. Sweet! 


Ønsker deg som titter innom en flott søndag!
Har du husket å ta lodd i den flotte givawayen jeg arrangerer i samarbeid med Holmegaard?Oppdatering: Med dette innlegget deltar jeg i utfordringen hos Ekte interiør- "Har du et koselig frokostbord." 

10. mars 2012

Interiør og boligmessen 2012

Interiør og boligmessen 2012 går av stabelen 28-30 september i Grieghallen, Bergen. Jeg var der i fjor og det var en stor suksess. Det var inspirerende, gode muligheter for handel og ikke minst en fantastisk arena for å møte andre interiørbloggere.

Har du lyst til å se innlegget jeg laget om fjorårets messe kan du ta en titt her. Messen har også sin egen blogg som du kan følge i tiden frem mot messen.

Jeg utfordrer nå alle mine lesere til å sette av helgen og ta turen til fantastiske Bergen. Sees vi?

Jeg minner forøvrig om min giveaway i samarbeid med Holmegaard

9. mars 2012

Giveaway i samarbeid med Holmegaard

Bildet er hentet fra www.holmegaard.com


Som den perfekte start på helgen starter jeg en giveaway i samarbeid med Holmegaard. Det du kan vinne er en liten smakebit av vårens nyheter i den vakre serien Future.


"Med serien Future har glasskunstneren Peter Svarrer gitt sitt bidrag til fremtidens glasskunst og samtidig truffet ånden av universelle trender. For vi kan ikke få nok av det transparente glasset og det feminine formspråket som allerede har bredt seg til vaser, skåler og karafler i sarte pasteller. Våren 2012 sørger Holmegaard igjen for funksjonelle utforminger i Future-familien, som nå kan diske opp med drikkeglass i nye farger og matchende porsjonsskåler til snacks og annet tilbehør."

Nytt i vår er en Future porsjonsskål. Den kommer i hele fire farger; rosa, spring, aquamarine og blå. Drikkeglassene kommer også i to nye farger, rosa og spring. 


En heldig vinner vil få: 
To glass(rosa/spring)
To skåler(rosa, spring, aquamarine og blå)
En vannkaraffel(clear/aquamarine)

Der det er valg mellom ulike farger har jeg avtalt med Holmegaard at vinneren selv skal få velge sine farger.

Alle er velkommen til å bli med i denne giveawayen. Om du kommenterer som anonym er det fint om du legger igjen e-postadressen din.

1. lodd: Kommentar under dette innlegget
2. lodd: Kommentar og legge seg til som følger av Pink lady and the polkadots
3. lodd: Kommentar, følger og link på egen blogg.

Trekning 18.3.2012.

8. mars 2012

Vitamininnsprøytning


En vitamininnsprøytning er hva jeg trenger i dag. Nå har både kjæresten og jeg blitt syk. Han ser ut til å være litt på bedringens vei, så vi satser på at bassiluskene snart fordufter fra oss begge.

Mali takker så mye for alle fine ord forbindelse med forrige innlegg. Jeg fikk den aller beste Malitrøsten i dag tidlig. Hun la fremste del av kroppen sin opp i sofaen, la seg tett inntil meg og var helt rolig.. Og da smelter man jo litt, selv om hun ikke har lov til å være i sofaen.

Bildene ble forresten tatt i helgen. Jeg har dilla på appelsiner og alt som er gult!


God bedring til meg og en fin dag til deg!Oppdatering: Ny og vårlig header er på plass! 

6. mars 2012

Verdens fineste Mali
Nå er det lenge siden jeg har vist meg frem her. Alt for lenge siden. Så nå var det på tide at Pink lady tok noen bilder av meg sånn at jeg kan få litt oppmerksomhet av dere som leser bloggen. For jeg elsker oppmerksomhet!Jeg får vel fortelle litt om hvordan det går med meg. Jeg vokser i rekordfart og veier snart 10 kg. Pelsen min har blitt veldig lang og Pink lady sier at jeg snart må til frisøren. Men det vil jeg ikke!

Jeg går tur hver eneste dag, men dørstokkmila er lang for meg. Det er aldri meg som tar initiativ til en tur ut for å si det sånn. Men når jeg først blir lurt med ut så er det veldig kjekt.

Pink lady sier at jeg er et matvrak. Som regel holder jeg meg til min egen mat, men av og til frister menneskematen meg. En dag glefeset jeg etter en appelsinbit som Pink lady kjæresten spiste på. Det var ikke noe pent gjort og jeg har lovet å ikke gjøre det igjen. Om lørdagen pleier jeg å få lørdagsgodt, som regel er det et griseøre. Da koser jeg meg.Ellers sover jeg ganske mye. Men jeg våkner som regel nå det er noe som skjer. Jeg er veldig redd for å gå glipp av noe gøy.

Nå har jeg begynt å glede meg til å reise på påskeferie. Da skal jeg løpe i det grønne gresset, hilse på vofsevennene mine og besøke mange snille mennesker på Sørlandet. Og så håper jeg at jeg får smake pølse når vi skal på påsketur. Men Pink lady og kjæresten er veldig streng så jeg er redd jeg blir skuffa..

Det var vel alt jeg hadde på hjertet i dag. Voff voff!

4. mars 2012

Søndag!!
Jeg har en rolig og avslappende søndag. Jeg har fått bladd litt i det nye bladet, KK Living. Drukket te. Fått masse Mali kos og selvsagt vært på tur med henne. Jeg har også fått tatt noen fine bilder av den lille ville, de skal dere få se en annen dag. Som dere ser er hun litt av en linselus.

Litt pynt i gult har fått kommet frem fra glemselen/gjemselen. Utrolig forfriskende. Jeg har lyst på mer gult. Gjerne en gul lampe som denne. Men jeg holder litt igjen.. Kanskje heller sy en pute, kjøpe noen lys og et par kopper?Ellers nyter jeg synet av flotte løkblomster. Og favoritten, ja det er krokus.

Nå koser jeg meg med "Hver gang vi møtes" fra i går. For et herlig program. Straks skal jeg ta en runde og se hva dere har drevet med siden sist. Jeg ønsker alle som titter innom her en fin søndagskveld.