30. mai 2012

Fabelaktig utfordring


I siste liten deltar jeg i Fabelaktig sin utfordring "vis meg ditt kamera" der man kan vinne flotte premier.

Jeg fikk mitt Nikon D3100 fra kjæresten i fjor vinter. Der er en av de flotteste gavene jeg noen gang har fått så det ble godt tatt imot. Til jul gav han meg blitz til kameraet. Nå ønsker jeg meg et nytt objektiv, men jeg har ikke helt bestemt meg for hvor hvilket jeg ønsker/hvor mye penger jeg skal legge i det. En flott veske, ala den man kan vinne i utfordringen, er også på ønskelisten.

Bildet er tatt med nye Ipad2 og redigert i Instagram.

Nå skal jeg straks hive meg rundt her og besøke et bloggehjem! Kanskje kameraet skal få være med;)- Posted using BlogPress from my iPad

28. mai 2012

Pinse 2012


Vel blåst pinse kan man vel si. Vi har hatt det helt strålende her i Vest. Deler noen bilder tatt med min iphone og lastet opp via Instragram. Der kaller jeg meg Pinklady1 om flere ønsker å følge meg.Det har vært en begivenhetsrik helg med turer til både Askøy og Austevoll. Vi har grillet, slappet av i hengekøyen og vært sosiale. Mali har fått tatt sitt første bad og vært på sin første båttur. Da vi var på båttur slengte kjæresten ut fiskestanga og det ble napp hele fem ganger på rad. Så i dag har vi hatt fersk sei til middag. Vi har slått fast at fisken smaker litt bedre når vi har fisket den selv. Nå er båten på vannet og alt ligger til rette for flere turer i løpet av sommeren.

Nå er jeg straks klar for en ny uke. Jeg har ikke de store planene ut over jobb, men på fredag skal spise middag med flere flotte Bergensbloggere.

Jeg ønsker alle som titter innom en fin fin uke!

25. mai 2012

Omaggio


Til bursdagen min fikk jeg den fineste Omaggiovasen av min gode venninne Bondekåna. Jeg ble så glad, denne vasen hadde stått på ønskelisten min lenge. Og hadde det ikke vært for at jeg aldri hadde funnet den i butikk hadde jeg sikkert kjøpt den for lenge siden. Jeg fikk også gavekort av to andre venninner som jeg brukte på to lysestaker i samme serie. Tusen takk!


Vi har for lengst tatt helg og ser frem til fri til og med mandag. Det ser ut til å bli en flott helg med strålende sommervær her på Vestlandet. Vi begynner å bli godt vant nå. I morgen skal vi grille hos gode venner og på søndagen reiser vi en tur på hytta til min kjæres mamma.
  


God pinse!


Oppdatering: Jeg deltar med dette innlegget i utfordringen til Draumesidene: "Vis meg mønster, og gjerne Tine K"

20. mai 2012

KveldsmatJeg deler i dag noen bilder fra gårsdagens kveldsmat. Kjæresten hadde festlige avtaler med gode venner. Jeg valgte å tilbringe kvelden med min mor som er på besøk og en av hennes venninner. Siden vi hadde vært på farten hele dagen lagde jeg en enkel kveldsmat. Det ble en salat og hjemmelaget foccacia. Sistnevnte er en av mine spesialiteter. Jeg følger ingen oppskrift, men resultatet blir like vellykket hver eneste gang. 


Bordet ble dekket med nye glass og servietter fra IKEA. Jeg har falt helt for denne blomstrete serien. Hver gang jeg er på IKEA blir noe nytt med meg hjem. Jeg må rett og slett passe meg for at det ikke blir for mye av det gode.


Salaten ble servert i en salatbolle fra Eva Solo. Den var jeg så heldig å få av selvsete Fabelaktig sist hun var i byen. På få uker har jeg brukt den flere ganger. Også til andre ting enn salat. Salatbollen med tilhørende bestikk er laget i begrenset opplag så liker du den bør du sikre deg et eksemplar før butikkene går tom.

Om noen lurer på hva jeg puttet oppi salaten så var det følgende: e
gg, kylling, ruccola, isbergsalat, tomat, agurk, rødløk og snackpaprika.

I dag har jeg gitt ansvaret for middagen til mamma. Vi ønsker oss skikkelig søndagsmiddag og har derfor bestilt svinesteik. Herlig! 

Oppdatering: Jeg har meldt meg på Lidyll sin utfordring "Vis meg ditt sommerbord".

18. mai 2012

17.mai 2012

Her kommer et aldri så lite bilderas fra vår 17-mai feiring. Jeg håper at alle hadde en fin nasjonaldag. Det hadde vi- innendørs! ;)Vi startet rolig her og var ikke ute av døra før den var nærmere tolv. Da hadde vi en drøy time i byen hvor vi fikk med oss litt av prosesjonen. Mali fikk også være med ut og vi styrte derfor unna de største folkemengdene. Det var spennende, men også litt skremmende for en liten valp. Da vi kom hjem hadde vi noen venner på lunchbesøk. Vi serverte pølser, is og pavlova. Veldig koselig!

Senere kom mamma på besøk og vi fikk besøk av min kjærestes familie til kveldsmat. Da hadde jeg for lengst vrengt av meg bunaden. Det er kjekt å ta den på, men kanskje enda kjekkere å ta den av etter en lang dag.

Kvelden avsluttet vi på taket av huset her vi bor. Det er nemlig tradisjon for å fyre av flott fyrverkeri i ellevetiden her i Bergen.


Jeg er så heldig at jeg har hatt fri fra jobb i dag. Sammen med mamma har jeg hatt noen fine timer i byen hvor vi blant annet møtte Mie med bloggen Mies Mirakler på cafe. Det ble smått med shopping, men noe veldig fint ble med meg hjem fra Ting. Men det får dere se en annen dag.God helg

14. mai 2012

Fin mandag!Hei, noen som titter innom her fortsatt? 

Det har vært stille fra denne kanten i det siste. Å bli 30 tok på. Jeg var vel trøtt i ei uke etter festen. Skitt å bli gammal, det pleide mormor si.

Men nå skal jeg ta meg sammen. Jeg har litt å vise frem etter to turer på IKEA, bursdag feiring og et anfall av handlegalskap i godt selskap med et par andre bloggere(dere vet hvem dere er).
 


Jeg fikk blant annet en flott lykt fra denne bloggeren som også er en god venninne helt tilbake fra tiden på videregående. Lykten er fra det nye merket Søgne Home som har sin base i Søgne like utenfor Kristiansand.Nå skal jeg lage rislapper. Ins
pirert av restemat.no Satser på at det blir godt!

Fin mandag!

7. mai 2012

Ballonglek...


Vi leker fortsatt i ballonghavet.. Fin mandag!


- Posted using BlogPress from my iPad

6. mai 2012

Glimt fra helgen

Den beste festen
De fineste gavene
De beste vennene
Den beste tapasen
De beste kakene
Den beste hjelpen å få

Ikke for å skryte, men slik var gårsdagen!

Dagen i dag er en smule tyngre... Men det er ikke så verst å spise sjokoladekake til frokost. Og et hjertelig gjensyn med Malien som har har tilbrakt natten hjemmefra er slettes ikke feil. I alle fall ikke når man har et hav av ballonger å leke i.

Fin søndag!
- Posted using BlogPress from my iPhone

4. mai 2012

En fin bursdagDet er slettes ikke så galt å bli 30. I alle fall ikke når man verdens beste kjæreste som gir de fineste gavene. Først fikk jeg sjokolade til frokost, så kom han hjem med de nydeligste rosene og senere fikk jeg akkurat det jeg ønsket meg. Nemlig en hvit iPad og tur på nye IKEA!

På IKEA fikk jeg bursdagsklem av selveste sjefen og gavekort på 250 kr. Vi hadde middag og kake. Og jeg fikk fylt handlekorga med mye mer enn champagneglass. Kjæresten lurte på om vi virkelig trengte alt og til det svarte jeg stort sett bare "jeg har bursdag". Hvor han så truet med å trekke tilbake iPaden;)


Tusen takk for alle gratulasjonene i anledning dagen! Jeg titter innom dere når festlighetene er overstått!

God helg!

- Posted using BlogPress from my iPad

2. mai 2012

Pink lady fyller 30 årDet er med blandede følelser jeg sier farvel til 20-årene og går inn i et nytt tiår. Jeg føler at jeg beveger meg inn i et nytt og ukjent landskap. Men først og fremst så er jeg heldig som får bli 30 år. Livet er skjørt. Det ble vi alle minnet om i går da en av Norges beste gikk bort så alt for tidlig.

Dagen min startet med gratulasjoner fra verdens beste kjæreste, pakker og åpning av bursdagskort. Nå er jeg midt i arbeidsdagen. Senere i dag blir det shopping av champagneglass +++ på et nyåpnet IKEA. På lørdag kommer en drøss gode venner på fest for å feire meg. Noen av dem har til og med reist langt for å være med på festen. Jeg er heldig!