30. september 2012

Interiør og boligmessen 2012Deler noen små øyeblikk fra årets interiør og boligmesse sett gjennom mitt iPhone4 kamera. En helg stappet med opplevelser, inspirasjon og flotte mennesker.

Takk til alle som bidro på sin måte til en flott helg!


- Posted using BlogPress from my iPhone

27. september 2012

Interiør & boligmessen 2012I morgen kl. 12.00 åpnes dørene til årets Interiør & boligmesse i Grieghallen. Denne helgen har jeg gledet meg til! Jeg har sikret meg helgepass slik at jeg kan komme og gå slik det passer meg. På lørdag deltar jeg på både bloggfrokost og middag på kvelden. Sees vi?

Følg meg gjerne på Instagram (pinklady1) om du vil se små glimt fra messa gjennom min Iphone4.

Selv om det bare er torsdag tillater jeg meg å ønske deg god helg!


- Posted using BlogPress from my iPad

11. september 2012

Middagstips
Dagens middag ble særdeles vellykket og jeg deler derfor et middagstips med dere. 

Oppskriften på ovnsbakt torsk med oliven og soltørkede tomater er hentet fra Trines matblogg. Du finner den her.

Vel bekomme!


- Posted using BlogPress from my iPad

9. september 2012

Plutselig tilbake


Så hadde det gått over to måneder uten at jeg har oppdatert bloggen. Tiden har rett og slett flydd fra meg. Tankene mine har vært alle andre steder enn i blogglandia. Det har vært nødvendig og godt. Men nå er jeg plutselig tilbake. I hvert fall litt sporadisk.

Vi hadde augustferie år. Det ble tid til både cruiseferie i Middelhavet og fine dager på Sørlandet. Nå har vi vært tilbake i hverdagen i noen uker. En travel hverdag. Det er full jobb, deltidsstudier og litt forpliktelser her og der. Det blir en del prioriteringer som må tas fremover. Forhåpentligvis uten dårlig samvittighet.Mali vokser til og trives godt. Hun blir snart 1 år og har blitt voksen dame(da den første løpetiden er overstått). Vi er fortsatt veldig glad i henne og kan ikke huske hvordan livet var før Mali kom til oss.

Ellers ser jeg frem til en fin interiørhøst med både messe og førjulskos. Mer om dette en annen gang.


Jeg og Mali ønsker deg en fin fin uke!