24. oktober 2012

Min frokostfavorittMin frokostfavoritt denne høsten er hjemmelaget granola sammen med yoghurt naturell. Dersom jeg har bær i hus får de slå følge. Da er frokosten perfekt.

Oppskrift fant jeg på Trines matblogg. Jeg har lagd granola flere ganger og resultatet er like bra hver gang. Nå kan jeg ikke engang tenke meg å gå på butikken å kjøpe en ferdig frokostblanding.

Frokosten er servert i en av mine nye skåler i serien Grand Cru Soft som jeg har vært så heldig å fått sponset fra Rosendahl. Takk! 

Ha en strålende dag! 


21. oktober 2012

Høstbord


Høsten er en vidunderlig tid. Det er forfriskende å gå tur i deilig høstluft, kjenne solstrålene varme mot ansiktet og se de fine høstfargene i naturen. Det er også fint å være innendørs. Tenne lys, lage god tradisjonsmat og invitere på middagsbesøk. 

Inspirert av høsten har jeg dekket spisebordet med:

Lykt- Holmegaard
Glass og servise- Rosendahl
Bestikk- Søstrene Grene
Spisebrikker- Ikea
Vase- Åhlens
Servietter- Kremmerhuset
Selvplukkede lerkegrener

Lykten har jeg vært så heldig å få sponset fra Holmegaard. Tusen takk!

I Bergen er det en nydelig søndag med klart vært og solskinn. Vi har vært på tur med Mali ved Gamlehaugen. Der møtte vi hennes mamma, Molly, matmor og datter. Det var veldig kjekt for alle sammen. Har du hatt en fin søndag?

19. oktober 2012

1 årI dag er det ett år siden det ble født et kull med åtte små sorte labradoodler i Haugesund. Det var for lengst bestemt at en av dem skulle komme til oss. Det skulle bli en Milo(gutt) eller en Mali(jente). Vi var ikke helt enige, men så fikk jeg det som jeg ville da. Mali kom til oss en uke før julaften og vi ble straks glad i vårt nye familiemedlem.  Til og med min mamma som aldri har vært særlig begeistret for hunder har blitt glad i det firbeinte "barnebarnet".

I helgen hadde vi besøk av et vennepar med to småtasser på henholdsvis to og tre år. De hadde med gaver til Mali og de fikk servert hotdog som seg hør og bør i en bursdag. Den minste av dem delte maten sin med Mali, selv om det ikke var lov. Etter maten var spist kom ballongene ned fra taket og det ble ballonglek. Ballonger smelte, haler logret, en av de små gråt en skvett og den andre ville hjem. En helt vanlig barnebursdag med andre ord!

Jeg ønsker alle som titter innom en riktig god helg! Om ikke lenge er jeg tilbake med et interiørinnlegg;)15. oktober 2012

Høststemning


Corokia i krukke fra House Doctor 
Lysestaker og bolle fra Kahler
Levende lys

=

Høststemning

12. oktober 2012

Endelig fredag!

Endelig fredag!

I morgen venter vi besøk av gode venner med småbarn. Søndag blir det middag på resturant. Og så satser vi på fint høstvær slik at det noen gode turer med verdens beste vofs.

De som følger meg på Instagram har nok allerede sett at vi har funnet frem chips og godis. Fredag er som alltid tv-kveld!

God helg!


- Posted using BlogPress from my iPad

3. oktober 2012

Litt nytt!


Jeg deler litt nytt med dere i dag. Fire nye putetrekk sydd av IKEA sine flinke syersker på Interiør og Boligmessen. Det første fikk jeg gratis, de øvrige kjøpte jeg for en tier da de rigget ned standen søndag ettermiddag. Snakk om å være på rett sted til rett tid.


En lykt fra Wik & Walsøe i den nye serien Håndmalt var å finne i den rikholdige goodiebagen vi fikk utdelt på bloggfrokosten. Den har allerede blitt en favoritt!


Tøffe kort fra Therese Sennerholt lå også i goodibagen. Disse må jeg finne en fin plass til. Kanskje på kontoret?


Tusen takk til Therese Sennerholt, Olivers & co, Solstrand interiør, Kremmerhuset, Godt Brød, Elle Decoration, Wik & Walsøe og Rosendal turisthotell for fine gaver.

Nå skal det slappes av med litt stripestrikk foran tven. Og snart er det Ylvis!