28. november 2012

Gulrotmuffins

For litt siden bakte jeg noen gulrotmuffins. De var lette å lage og smakte så godt at jeg vil dele oppskriften med dere. Oppskriften er hentet fra Matprat.

• 4 stk egg
• 2 ½ dl sukker
• 3 ½ dl hvetemel
• 3 ts malt kanel
• 2 ts natron
• ½ ts salt
• 1 ts vaniljesukker
• 1 dl olje
• 4 dl fint revet gulrot


1 . Visp egg og sukker til stiv eggedosis.
2. Bland mel, kanel, natron, salt og vaniljesukker. Tilsett i eggedosisen vekselsvis med oljen. Rør forsiktig inn gulrøtter. 3.Fordel røren i muffinsformer og stek ved 180 °C i ca. 20 minutter. Avkjøl kakene på rist.


Nå er det ikke lenge igjen før jeg setter kursen ut mot flyplassen videre til Oslo. Jeg gleder meg stort til faglig påfyll, god mat og alt det sosiale. Og ikke minst gleder jeg meg til at jeg skal treffe Maia i kveld. 

Fin onsdag til deg!  

25. november 2012

På en søndag


Det er søndagen sin det. Med oppholdsvær. Tre grader. Fløybane. Lang tur. Verdens lykkeligste Mali. Nevøbesøk. Peppes pizza. Pepperkakebake. Pepperkakesmake. Og til sist litt avslapning på sofaen.


Fineste Kubus 4 har fått et hjem hos meg. Jeg har latt meg friste av den en liten stund, og vurderte å føre den på ønskelisten. Men da jeg fikk en hyggelig e-post fra By Lassen var jeg ikke sein med å takke ja. Lysestaken er designet av Mogens Lassen i 1962 og er en klassiker. De fleste har sett den i sort, men nå er den også å få kjøpt i hvitt, pulverlakkert stål. Om du ønsker deg en slik lysestake er den blant annet å få fatt i på min favorittbutikk, Bazaren.


Nå står det en travel uke for tur. Etter tre arbeidsdager setter jeg meg på flyet til hovedstaden. Jeg skal på en stor kongress sammen med flere hundre andre mennesker med samme profesjon som meg. Det blir nok både interessant og festlig;) Jeg holder meg i Oslo helt til søndagen. Da blir det tid til å treffe gode venninner samt et besøk hos selveste Fabelaktig. Noe å glede seg til!

Fin søndagskveld til deg som titter innom!

11. november 2012

♥Sofakos♥


Hei og hå! Plutselig var det søndagkveld. Denne helgen har forsvunnet før jeg har rukket å åpne helgens aviser.

Vi har akkurat kommet hjem fra en koselig to-årsdag. De som følger meg på Instragram(@Pinklady1) har kanskje sett at jeg hadde med cupcakes til bursdagsfesten. De gikk ned på høykant hos bursdagsbarnet, aller best likte han smørkremen.

Nå er det om å gjøre å drikke opp brusflasken vi åpnet i går og snuse seg frem til rester av lørdagsgodt. Så er det Farmen og en liten bloggerunde. Sofakos 


7. november 2012

My cup of coffe


Nå er koppen jeg kjøpte i sommer tatt i bruk som kaffekopp. Som takk for at kjæresten stod opp kl. 07.15 lørdag morgen for at jeg skulle reise til Moi fikk han en kopp med sin bokstav da jeg kom hjem på søndag. Det første han sa da han åpnet den var "det er ingen hank". Nei, det er ikke det. Det er jo en bloggekopp!

6. november 2012

Førjulskos på Den Franske Landstil


Her kommer det endelig et par bilder og noen ord fra helgen som var. Hvilken helg! Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye og så lenge. 

Tidlig lørdag morgen satte jeg meg i bilen sammen med Ellemell,Lillpastill og Fruehuset. Vi hadde en livlig roadtrip til Stavanger. Lillpastill hadde fikset lunch til oss alle, noen deilige kyllingwraps. Da vi ankom Stavanger møtte vi resten av gjengen vi skulle tilbringe dagen med. Etter litt frysing på kaia kom bussjåføren og vi kom oss noe forsinket på veien. Underveis var det kåring av den "Mest bloggete førjulskoseren". Det var også trekning av flotte gaver og alle hadde vinnerlykke. Jeg vant noe fint fra Wik og Walsøe, men det får dere se en annen gang. Som om ikke det var nok fikk vi hver vår fyldige goodiebag. 

Da vi ankom Moi ble vi tatt godt imot av Tone, en av eierne av Landstil. Det var en engasjert dame som fortalte om butikken, konseptet og om huset sitt som akkurat hadde blitt flyttet. Det var moteshow, underholdning, shopping og utloddning. Og enda en goodiebag! 

På kvelden var vi vel 30 stk som gikk ut for å spise. Det ble en vannvittig morsom opplevelse da vi besøkte det som må ha vært Stavangers verste restaurant denne kvelden. Det resulterte i svært lite mat på bordet og desto mer drikke. Det ble en "middag" vi ikke glemmer med det aller første for å si det sånn. 

Tusen takk til alle som bidro til en minnerik helg. Spesielt takk til Fabelaktig og Landstiljentene!

2. november 2012

Snart er det Førjulskos på Den Franske Landstil
Endelig fredag og helg. Det er en helt spesiell helg, for i morgen går turen til Stavanger og videre til Moi. Vi er en fin liten gjeng bloggere fra Bergen som skal være med på Førjulskos på Den Franske Landstil. Der møter vi nesten femti andre bloggere fra øst, vest og sør. Dette bloggtreffet er det den fabelaktige Maia som har tatt initiativ til sammen med den flotte butikken Den Franske Landstil. Jeg er svært takknemlig for at de steller i stand et så flott arrangement for oss. De har skaffet til veie en lang rekke sponsorer og ryktene går om velfylte goodiebags. Tusen takk!


- Posted using BlogPress from my iPad